Bouwdiensten

Ludec is gespecialiseerd in projectbegeleiding bij bouwprojecten, realiseert verbouwingsplannen, brengt brandwerende applicaties aan en levert panden turnkey op. Doordat wij alles in eigen beheer uitvoeren, werken we snel en bespaar je kosten. Onze diensten zijn geschikt voor alle soorten ruimtes, zoals kantoren, bedrijfspanden en scholen.

  • Meer dan 20 jaar ervaring met projectbegeleiding en verbouwingen
  • Werkwijze volgens Lean Bouwen; snel en kostenbesparend
  • Alle materialen en producten afkomstig uit eigen opslag
  • Geen externe partijen meer nodig: Ludec regelt het gehele proces

Benieuwd hoe Ludec jouw bouwproject kan ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

073 511 9686
Stuur een bericht

Wij bellen / mailen u terug

Heusdenseweg 3
5254VV Haarsteeg
gem. Heusden
Nederland

+31 (073)511 9686
info@ludec.nl

Onze bouwwerkzaamheden

Brandwerende applicaties

Brandwerende applicaties

Voorkom dat een brand zich uitbreidt in jouw winkel of kantoorpand met brandwerende applicaties zoals brandwerende afdichting en beplating. Een brand voorkomen is niet altijd mogelijk, branduitbreiding en brandvertraging wel. Laat je adviseren door onze experts.

Brandwerende applicaties

Projectbegeleiding

Projectbegeleiding

Voorkom dat een brand zich uitbreidt in jouw winkel of kantoorpand met brandwerende applicaties zoals brandwerende afdichting en beplating. Een brand voorkomen is niet altijd mogelijk, branduitbreiding en brandvertraging wel. Laat je adviseren door onze experts.

Projectbegeleiding

Systeemplafond

Systeemplafond

Werk leidingen en bedradingen op een makkelijke én mooie manier weg met het systeemplafond van Ludec. Onze vakmensen plaatsen een verlaagd plafond in je winkel of kantoor. Een systeemplafond is niet alleen praktisch, maar ook nog eens energiebesparend.

Systeemplafond

Systeemwanden

Systeemwanden

Deel de ruimte van je pand slimmer in met de systeemwanden van Ludec. Deze verplaatsbare scheidingswanden worden op maat gemaakt, zodat ze altijd in jouw woning of bedrijfspand passen. Laat je direct adviseren en benut elke vierkante meter optimaal.

Systeemwanden

Afbouw

Afbouw

Door onze jarenlange ervaring met afbouwwerkzaamheden kunnen wij elk gebouw turnkey opleveren. Ludec ontzorgt je volledig tijdens het bouwtraject. We werken samen met monteurs, afbouwspecialisten en projectmanagers om jouw klus snel en zorgvuldig te klaren.

Afbouw

Verbouwingen

Verbouwingen

Van particuliere verbouwingen tot bedrijfsverbouwingen: Ludec regelt alles van begin tot eind. Denk hierbij aan het regelen van de bouwvergunning, het maken van afspraken met aannemers, het afbouwen van het pand. Snel, zorgvuldig en voor elk soort pand.

Verbouwingen

Direct contact?

Bel naar +31 (073)511 9686 of mail naar info@ludec.nl

Lean Bouwen

In de bouw draait alles om een strakke planning. Het afstemmen met samenwerkingspartners, het regelen van de logistiek, het aanvragen van vergunningen en tot slot het uitvoeren van de bouwwerkzaamheden. Om een optimaal bedrijfsproces te creëren zijn wij gestart met Lean Bouwen. Doordat we volgens de Lean filosofie werken – een werkwijze die zijn oorsprong vindt bij de Japanse autofabrikant Toyoya – ligt de focus bij ons op het verhogen van de klantwaarde en het verlagen van verspilling; zowel van tijd als materialen. Hierdoor creëren we een snellere doorlooptijd van onze projecten.

Alinea Lean bouwen

Ervaren specialisten

Bij Ludec werken ervaren en professionele projectbegeleiders, afbouwspecialisten en monteurs. Zij halen voldoening uit efficiënt werken en zijn pas tevreden wanneer de klant tevreden is. Ze denken met je mee, vullen je plannen aan en denken in mogelijkheden. Van maatwerk tot bestaande oplossingen.

Werkgebied

Ludec is onder andere werkzaam in de volgende sectoren:

  • Zakelijke sector
  • Onderwijs
  • Retail
  • Horeca
  • Automotive
Alinea werkgebied

Materialen uit eigen voorraad

Wij beschikken over een grote opslagplaats met producten en materialen die we gebruiken voor de bouwwerkzaamheden. Daarnaast hebben we een groot netwerk en goede contacten met hoofdleveranciers. Mochten we materialen nodig hebben die we niet op voorraad hebben, dan worden die snel geleverd, zodat dit geen nadelige invloed heeft op het proces.

Neem contact op met Ludec

Wil je meer weten over hoe we jouw bouwproject van begin tot eind regelen? Neem dan direct contact met ons op via 073 511 9686 of stuur een bericht naar info@ludec.nl. Wij reageren altijd binnen 24 uur op je e-mail.