Systeemwanden

Systeemwanden

Zo efficiënt mogelijk omgaan met de ruimte van je bedrijfspand doe je met systeemwanden van Ludec. Systeemwanden zorgen voor meer vrijheid en creëren meer ruimte. Bepaal zelf de indeling en pas aan wanneer de situatie daar om vraagt.

Onze specialisten staan je bij van advies tot uitvoering, zodat je elke vierkante meter van je winkel- of kantoorpand goed benut. Doordat we samenwerken met zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, beschikken we over een groot aantal gecertificeerde producten en materialen. Hiermee garanderen we de beste kwaliteit systeem- en scheidingswanden.

  • Geschikt voor alle soorten panden
  • Alles onder één dak: van advies tot implementatie
  • Gecertificeerde materialen en producten
  • Ervaring in huis: team van 35 specialisten
  • Binnen 24 uur reactie via e-mail

Neem direct contact met ons op en ontdek hoe efficiënt we jouw pand kunnen indelen.

073 511 9686 Stuur een bericht

Soorten systeemwanden

Metal stud wanden

Brandwerend, isolerend, geluidsdicht en naadloos. Metalstud wanden zijn multifunctioneel en zijn erg populair bij kantoren met een eigentijds karakter.

Meer over metal stud wanden >

Omegawanden

De omega systeemwand kent een goede prijs-kwaliteitsverhouding en is eenvoudig te monteren. Doordat we deze wanden snel kunnen opbouwen, bespaar je aanzienlijk op de arbeidskosten.

Meer over omegawanden >

Stucwanden

Stucwanden zijn, zoals de naam verraadt, al gestuukt. Hierdoor kun je ze eenvoudig overschilderen in elke gewenste kleur. Leverbaar in diverse afwerkingen.

Meer over stucwanden >

Glazen wanden

De glaswand is een transparante systeemwand die niet meer weg te denken is uit een modern ingericht kantoor. Glazen wanden zijn stijlvol én nog eens isolerend, waardoor je energiekosten laag blijven.

Meer over glazen wanden >

Onze werkwijze

Stap 1

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van systeemwanden contact op met de experts van Ludec.

Stap 2

Om de huidige situatie te beoordelen, komen we graag langs op locatie. We bekijken we mogelijkheden en gaan met je in gesprek over jouw wensen en behoeften.

Stap 3

We geven je passend advies voor jouw bedrijfspand en voorzien je van een vrijblijvende offerte van de benodigde werkzaamheden.

Stap 4

Op de geplande datum komen we langs voor het vakkundig plaatsen van de systeemwanden in jouw pand.

Stap 5

Na een laatste controle leveren we de nieuwe systeemwanden netjes op. We zijn pas klaar als jij helemaal tevreden bent.

Wat zijn systeemwanden?

Systeemwanden zijn verplaatsbare scheidingswanden die je eenvoudig implementeert in vrijwel elke ruimte. Met deze wanden creëer je meer vrijheid in je pand, want je bepaalt zelf hoe je een ruimte indeelt. Systeemwanden bestaan in diverse soorten. Zo zijn er systeemwanden van glas, ook wel glaswanden genoemd. Zijn er akoestische scheidingswanden waarmee de akoestiek in de ruimte verbetert. En wanneer je je moet afzonderen om ongestoord te werken, zijn er geluidsdichte systeemwanden, zoals metal stud wanden. Hiermee deel je niet alleen het kantoor slimmer in, je verbetert ook de workflow.

Systeemwanden bij afbouw, verbouw en renovatie

Ludec is gespecialiseerd in afbouwprojecten, maar plaats ook systeemwanden bij verbouwingen en renovatieprojecten. We weten alles op het gebied van systeemwanden en we kunnen jouw project van A tot Z uitvoeren.

Flexibele ruimtes

Hoe richt je een grote, open ruimte in én zorg je dat alle vierkante meters optimaal worden benut? Dat is een vraag waar we ons dagelijks mee bezighouden. Onze experts zijn gespecialiseerd in het bedenken van oplossingen voor jouw winkel- of bedrijfspand en geven je hier graag advies over. We zijn ervan overtuigd dat mobiele scheidingswanden een uitkomst bieden voor je ruimte, aangezien je hierdoor zelf flexibel bent in het bepalen van de indeling. Dankzij het eenvoudige systeem kunnen de wanden – indien wenselijk – ook gemakkelijk weer worden gedemonteerd.

Systeemwanden op maat

Geen enkele ruimte is hetzelfde en de wensen van onze klanten verschillen ook. Daarom leveren we in elke situatie maatwerk afbouwproducten. We gaan graag met je in gesprek en komen langs bij het pand. Hierna geven we passend advies op maat over welke systeemwanden geschikt zijn en hoe we deze gaan plaatsen.

Andere bouwdiensten

Naast systeemwanden levert Ludec systeemplafonds en brandwerende applicaties. Bekijk hier al onze bouwdiensten.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen of wil je direct een vrijblijvende prijsberekening? Neem dan gerust contact met ons via 073 511 9686 of stuur een e-mail naar info@ludec.nl.

Bel ons +31 (0) 73 511 9686 Mail ons info@ludec.nl