Meer dan 20 jaar ervaring met afbouw en verbouwingen

Ludec is gespecialiseerd in diverse soorten bouwdiensten bij projecten, realiseert verbouwingsplannen, brengt brandwerende applicaties aan en levert panden volledig afgewerkt op. Doordat we alles in eigen beheer uitvoeren, werken we snel en bespaar je kosten. Onze diensten zijn geschikt voor alle soorten ruimtes, zoals kantoren, bedrijfspanden en scholen.

  • Meer dan 20 jaar ervaring met grote en kleine bouwprojecten
  • Werkwijze volgens Lean Bouwen; snel en kostenbesparend
  • Alle materialen en producten afkomstig uit eigen opslag
  • Geenexterne partijen meer nodig: Ludec regelt het gehele proces

Benieuwd hoe Ludec jouw bouwproject kan ondersteunen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Lean bouw

In de bouw draait alles om een strakke planning. Het afstemmen met samenwerkingspartners, het regelen van de logistiek, het aanvragen van vergunningen en tot slot het uitvoeren van de bouwwerkzaamheden. Om een optimaal bedrijfsproces te creëren zijn we gestart met Lean Bouwen. Doordat we volgens de Lean filosofie werken – een werkwijze die zijn oorsprong vindt bij de Japanse autofabrikant Toyoya – ligt de focus bij ons op het verhogen van de klantwaarde en het verlagen van verspilling; zowel van tijd als materialen. Hierdoor creëren we een snellere doorlooptijd van onze projecten en leveren we alleen de beste bouwdiensten.

Onze bouwdiensten

Door onze jarenlange ervaring kunnen we elk gebouw turnkey opleveren. Ludec ontzorgt je volledig tijdens het bouwtraject. We werken samen met monteurs, afbouwspecialisten en projectmanagers om jouw klus snel en zorgvuldig te klaren.

Afbouw

Van particuliere verbouwingen tot bedrijfsverbouwingen: Ludec regelt alles van begin tot eind. Denk hierbij aan het regelen van de bouwvergunning, het maken van afspraken met aannemers, het afbouwen van het pand. Snel, zorgvuldig en voor elk soort pand.

Verbouwingen

Schakel Ludec in voor professionele projectbegeleiding bij bouwklussen. Doordat we alles in eigen beheer uitvoeren, schakelen we snel en werken we extreem efficiënt. Hierdoor bespaar jij op de kosten en heb je alles bij één partij geregeld. We zijn er voor jouw project van a tot z.

Projectbegeleiding

Voorkom dat een brand zich uitbreidt in jouw winkel of kantoorpand met brandwerende applicaties zoals brandwerende afdichting en beplating. Een brand voorkomen is niet altijd mogelijk, branduitbreiding en brandvertraging wel. Laat je adviseren door onze experts.

Brandwerende applicaties

Werk leidingen en bedradingen op een makkelijke én mooie manier weg met het systeemplafond van Ludec. Onze vakmensen plaatsen een verlaagd plafond in je winkel of kantoor. Deze zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens energiebesparend.

Systeemplafond

Deel de ruimte van je pand slimmer in met de systeemwanden van Ludec. Deze verplaatsbare scheidingswanden worden op maat gemaakt, zodat ze altijd in jouw woning of bedrijfspand passen. Laat je direct adviseren en benut elke vierkante meter optimaal.

Systeemwanden

Ervaren specialisten

Bij Ludec werken ervaren en professionele projectbegeleiders, afbouwspecialisten en monteurs voor het uitvoeren van onze diverse bouwdiensten. Ze halen voldoening uit efficiënt werken en zijn pas tevreden wanneer de klant tevreden is. Ons team denkt met je mee, vullen je plannen aan en denken in mogelijkheden. Van maatwerk tot bestaande oplossingen.

Werkgebied

Ludec is onder andere werkzaam in de volgende sectoren:

Materialen uit eigen voorraad

We beschikken over een grote opslagplaats met producten en materialen die we gebruiken voor de bouwwerkzaamheden. Daarnaast hebben we een groot netwerk en goede contacten met hoofdleveranciers. Mochten we materialen nodig hebben die we niet op voorraad hebben, dan worden die snel geleverd, zodat dit geen nadelige invloed heeft op het proces en de bouwdiensten snel door kunnen gaan.

Neem contact op met Ludec

Wil je meer weten over welke bouwdiensten we voor jou kunnen uitvoeren of hoe we jou bouwproject van begin tot eind begeleiden? Neem dan direct contact met ons op via 073 511 9686 of stuur een bericht naar info@ludec.nl. We reageren altijd binnen 24 uur op je e-mail.

073 511 9686 info@ludec.nl