Kantoor verbouwen

Het proces van intake gesprek tot oplevering!

Bij het verbouwen van een kantoor komt een hoop kijken. Er moet veel geregeld worden in korte tijd. Om ervoor te zorgen dat de dagelijkse werkzaamheden zo veel mogelijk gewoon door kunnen gaan, is een strakke planning essentieel. Ludec staat je bij met complete afbouw- en verbouwingsdiensten op weg naar je nieuwe werkomgeving. We leiden alles in goede banen en zorgen dat het verbouwingsproces efficiënt verloopt. Van ontwerp tot afwerking: wij regelen jouw volledige bouwproject van a tot z.

  • Ruim 20 jaar ervaring met kantoor verbouwen
  • Specialisatie in grootschalige utiliteitsbouw
  • Uitsluitend gecertificeerde materialen en producten

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw kantoorverbouwing? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

073 511 9686 Stuur een bericht

Eerdere kantoorverbouwing projecten

Met onze jarenlange ervaring in nieuwbouw en verbouwingen hebben we al veel mooie projecten mogen uitvoeren. Bekijk hieronder onze werkzaamheden in volle gang tijdens een kantoorverbouwing.


Moderne glazen systeemwanden: stijlvol én isolerend


Plaatsing van een strak en geluiddempend systeemplafond

Projectbegeleiding kantoor verbouwen

Voor de meesten is een kantoor verbouwen niet een dagelijkse bezigheid. Je krijgt te maken met diverse partijen vanuit verschillende hoeken, zoals de gemeente en aannemers. Gezien de complexiteit en het lange tijdsbestek van een kantoorverbouwing ontzorgen de experts van Ludec je graag met professionele projectbegeleiding. We nemen je al je bouwzorgen graag uit handen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.
Vrijblijvende afspraak maken

Onze werkwijze voor kantoorverbouwingen

Ludec baseert zijn planning en werkwijze op het principe van lean bouw. Dat betekent dat we onze werkprocessen zo inrichten dat alle onderdelen uit de planning ook daadwerkelijk toegevoegde waarde hebben. We hebben niet alleen de bouw zelf onder controle, maar ook de logistiek. Doordat we alle producten en materialen in eigen beheer houden, is een extern projectmanagementbureau niet nodig. Zo houden we de lijnen kort en verzorgen we de verbouwing en nieuwbouw van jouw kantoor van begin tot eind.

Neem contact op met Ludec

Wil je graag weten wat Ludec voor jouw kantoorverbouwing kan betekenen? Of heb je misschien vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder. Bel ons op +31 (0) 73 511 9686 of stuur een mailtje naar info@ludec.nl.