Het proces van intakegesprek tot oplevering!

Bij het verbouwen van een kantoor komt een hoop kijken; er moet veel geregeld worden in een korte tijd. Om ervoor te zorgen dat de dagelijkse werkzaamheden zo veel mogelijk gewoon door kunnen gaan, is een strakke planning essentieel. Ludec staat je bij met complete afbouw- en verbouwingsdiensten op weg naar je nieuwe werkomgeving. We leiden alles in goede banen en zorgen ervoor dat het verbouwingsproces efficiënt verloopt. Van ontwerp tot afwerking: wij regelen jouw volledige bouwproject van a tot z.

  • Ruim 20 jaar ervaring met kantoor verbouwen
  • Specialisatie in grootschalige utiliteitsbouw
  • Uitsluitend gecertificeerde materialen en producten

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw kantoorverbouwing of renovatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee!

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Waarom je kantoor laten verbouwen of renoveren?

Er bestaan diverse redenen om je kantoor te laten verbouwen of renoveren, bijvoorbeeld om een verouderd kantoorpand te moderniseren of om meer ruimte te creëren voor medewerkers. Andere redenen om te kiezen voor een kantoorverbouwing, zijn bijvoorbeeld:

  • om kleinere, flexibelere ruimtes te creëren;
  • om het gebouw energiezuiniger te maken;
  • om de waarde van het pand te verhogen;
  • om de uitstraling te verbeteren;
  • om het interieur aan te passen naar de huisstijl.

Eerdere kantoorverbouwingsprojecten

Met onze jarenlange ervaring in nieuwbouw en verbouwingen hebben we al veel mooie projecten mogen uitvoeren. Bekijk hieronder onze werkzaamheden in volle gang tijdens een kantoorverbouwing.

Projectbegeleiding kantoor verbouwen

Voor de meesten is een kantoor verbouwen niet een dagelijkse bezigheid. Je krijgt te maken met diverse partijen vanuit verschillende hoeken, zoals de gemeente en aannemers. Gezien de complexiteit en het lange tijdsbestek van een kantoorverbouwing, ontzorgen de experts van Ludec je graag met professionele projectbegeleiding. We nemen je al je bouwzorgen graag uit handen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Moderne glazen systeemwanden: stijlvol én isolerend

Plaatsing van een strak en geluiddempend systeemplafond

Onze werkwijze voor kantoorverbouwingen

Ludec baseert zijn planning en werkwijze op het principe van lean bouw. Dat betekent dat we onze werkprocessen zo inrichten dat alle onderdelen uit de planning ook daadwerkelijk toegevoegde waarde hebben. We hebben niet alleen de bouw zelf onder controle, maar ook de logistiek. Doordat we alle producten en materialen in eigen beheer houden, is een extern projectmanagementbureau niet nodig. Zo houden we de lijnen kort en verzorgen we de verbouwing en nieuwbouw van jouw kantoor van begin tot eind.

Uw kantoor brandveilig maken

Een kantoorverbouwing is het ideale moment om ook de veiligheid van uw kantoorpand te optimaliseren. Laat ons je kantoorgebouw voorzien van brandwerende applicaties, zodat je vernieuwde kantoorpand voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen. We zijn gespecialiseerd in brandveilige constructies voor onder meer kantoorpanden en gebruiken hierbij uitsluitend gecertificeerde producten.

Veelgestelde vragen over winkel verbouwen

Iedere kantoorverbouwing is uniek en daarom behandelen we deze met de grootste zorgvuldigheid. We kunnen daarom geen standaard termijn hanteren voor de verbouwing. Op basis van de situatie en je wensen stellen we een planning op, waarin dit wel duidelijk wordt. Doordat we het hele project in eigen beheer houden, kunnen we een snelle verbouwing realiseren.

De kosten van het laten verbouwen van je kantoor is afhankelijk van diverse factoren. Zo spelen onder andere de omvang, de duur en de benodigdheden van het project een grote rol. Vraag voor een accuraat kostenoverzicht eenvoudig een

Neem contact op met Ludec

Wil je graag weten wat Ludec voor jouw kantoorverbouwing kan betekenen? Of heb je misschien vragen over onze werkwijze? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder. Bel ons op +31 (0) 73 511 9686 of stuur een e-mail naar info@ludec.nl.

073 511 9686 info@ludec.nl