Wand

Met wanden creëer je vergaderruimtes, afscheidingen tussen verschillende afdelingen of isoleer je ruimtes voor geluidsreductie. Onze specialisten helpen je bij het selecteren van de juiste wand voor jouw bedrijfspand of kantoorruimte. Er zijn verschillende soorten wanden beschikbaar, waaronder systeemwanden. Het laten plaatsen van een wand door een afbouw specialist als Ludec kan je bedrijfspand of kantoor transformeren en de functionaliteit ervan verbeteren. Het is belangrijk om een betrouwbare en ervaren afbouw specialist te kiezen om ervoor te zorgen dat de wand correct geplaatst wordt en voldoet aan de juiste normen en veiligheidseisen. Zo heb je jaren plezier van je wanden en is er weinig onderhoud nodig.

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Verschillende soorten wanden laten plaatsen

Het plaatsen van een nieuwe wand in kan een groot verschil maken in de uitstraling van jouw bedrijfspand. Er zijn verschillende soorten wanden waaruit je kunt kiezen, waaronder bijvoorbeeld systeemwanden, gipswanden, glazen wanden en meer. Elke wand heeft zijn eigen voordelen en eigenschappen. Het is belangrijk om de juiste wand te kiezen voor de gewenste functionaliteit en esthetiek. Onze professionals kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze en het vakkundig plaatsen van de wand van jouw keuze.

systeemwand

Systeemwanden

Met systeemwanden kun je jouw bedrijfspand of kantoorruimte opdelen in verschillende zones en werkgebieden, zonder dat je fysieke muren hoeft te bouwen. Dit geeft je de flexibiliteit om de indeling van jouw kantoor aan te passen aan jouw veranderende bedrijfsbehoeften, zonder de kosten en het ongemak van het bouwen of verplaatsen van muren. Daarnaast zijn systeemwanden vaak geluidsisolerend. Dit betekent dat je een rustigere en meer geconcentreerde werkomgeving kunt creëren, zelfs als jouw kantoorruimte open is. Dit kan vooral handig zijn als je bijvoorbeeld in een drukke omgeving werkt, zoals een winkelcentrum of als je simpelweg veel werknemers in je kantoorruimte hebt.

Wandafwerking

Als je een bedrijfspand of kantoor hebt, dan wil je natuurlijk dat het er professioneel en representatief uitziet. Een belangrijk onderdeel hiervan is de wandafwerking. Een goed uitgevoerde wandafwerking kan een grote impact hebben op de uitstraling van je bedrijf. Daarom is het belangrijk om deze werkzaamheden te laten uitvoeren door een specialist als Ludec. Wij hebben veel kennis en ervaring in huis op het gebied van wandafwerking en werken uitsluitend met gecertificeerde producten en bouwmaterialen van gerenommeerde leveranciers. Ook houden we rekening met de functie van de ruimte, het lichtinval en de stijl die je wilt creëren in jouw pand.

wandafwerking
wand laten plaatsen

Wand laten plaatsen

Ben je op zoek naar een professionele oplossing om je kantoor of bedrijfspand van nieuwe wanden te voorzien? Dan ben je bij onze afbouwspecialisten aan het juiste adres! Onze experts hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van wanden en weten precies hoe ze dit op een efficiënte en vakkundige manier moeten doen. Of het nu gaat om het creëren van extra kantoorruimtes, het opdelen van een grote ruimte of het realiseren van een vergaderruimte: wij denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw specifieke situatie. Daarnaast houden we altijd rekening met eventuele specifieke eisen of wensen die je hebt, zoals geluidsisolatie, brandveiligheid of een bepaalde uitstraling.

Werkwijze Ludec

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Stap 5

Samenwerken?

Twijfel niet contact op te nemen bij vragen naar de mogelijkheden!

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl