Afbouwen met een gipsplafond

Ben je op zoek naar een mooie en praktische oplossing voor het plafond van je bedrijfspand of kantoorruimte? Dan is een gipsplafond een uitstekende keuze. Een gipsplafond is namelijk niet alleen duurzaam en brandveilig, maar zorgt ook voor een strakke en professionele uitstraling. Bij het plaatsen van een gipsplafond is het belangrijk om te kiezen voor een ervaren en deskundige partij. Ludec adviseert je graag over de mogelijkheden en de beste opties voor jouw specifieke situatie. Zo weet je zeker dat het plafond in je bedrijfspand of kantoorruimte niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat én veilig is.

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Gipsplafond laten maken

Een gipsplafond laten maken biedt vele voordelen voor bedrijfspanden en kantoorruimtes. Zo zorgt het voor een strakke en nette uitstraling en verbetert het de akoestiek in de ruimte. Daarnaast is een gipsplafond ook brandwerend en isolerend, wat zorgt voor extra veiligheid. Met jarenlange ervaring in de afbouwbranche en een team van deskundige vakmensen, ben je bij Ludec aan het juiste adres voor het laten maken van een gipsplafond. We werken met de beste materialen en zorgen ervoor dat elk project tot in de kleinste details wordt afgewerkt. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

gisplafond_laten_monteren

Gipsplafond platen monteren

Als je op zoek bent naar een duurzame en mooie oplossing voor het plafond van je bedrijfspand, winkel of kantoorruimte, dan is het laten monteren van gipsplafond platen zeker het overwegen waard. Deze platen zijn namelijk relatief licht van gewicht en gemakkelijk te verwerken, waardoor ze snel en efficiënt kunnen worden geïnstalleerd. Bovendien hebben de platen een glad oppervlak en zijn ze verkrijgbaar in diverse afwerkingen. Wil je gipsplafond platen laten monteren in jouw pand? Dan is Ludec de afbouwspecialist waar je naar op zoek bent.

Gipsplafond afwerken

Het gipsplafond in jouw bedrijfshal, winkel of kantoorruimte kun je op verschillende manieren laten afwerken. Zo kun je ervoor kiezen om het plafond af te werken door de platen te laten schilderen of stucen. Ongeacht voor welke afwerking je kiest, zorg ervoor dat het past bij de uitstraling van je bedrijfspand of kantoorruimte. Een goed afgewerkt plafond kan een groot verschil maken en zorgt voor een professionele uitstraling. Als je een gipsplafond wilt afwerken kun je dit het beste laten doen door een specialist. Ludec kan je adviseren over een passende afwerking van je gipsplafond.

gipsplafond_afwerken

Veel gestelde vragen

Wat is een gipsplafond?

Een gipsplafond is een plafond dat is gemaakt van gipsplaten. Gipsplaten zijn dunne platen gemaakt van gips die aan voor- en achterzijden en de zijkanten voorzien zijn van een goed hechtend, speciaal soort karton. Deze platen kunnen op houten of metalen latten worden gemonteerd om een plafond te vormen. Gipsplafonds worden vaak gebruikt in commerciële gebouwen vanwege hun duurzaamheid, geluidsabsorberende eigenschappen en de mogelijkheid om eenvoudig en snel te worden geïnstalleerd. Bovendien kunnen gipsplaten worden afgewerkt met verschillende soorten afwerkingen waardoor het plafond er netjes en afgewerkt uitziet.

Waarom een gipsplafond laten maken door Ludec?

Ludec is al sinds 1998 in de afbouw van o.a. bedrijfshallen, kantoren en retail. De ervaring die we hebben opgedaan nemen we mee naar andere projecten. Bij Ludec zorgen we altijd voor een correcte planning, kwalitatieve realisatie en complete nazorg. Gipsplafond laten maken? Twijfel niet en neem direct contact met ons op.


Werkwijze Ludec

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Stap 5

Samenwerken?

Twijfel niet contact op te nemen bij vragen naar de mogelijkheden!

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl