Horeca interieurbouw: snel en soepel

Het aanpakken van horeca interieurbouw heeft veel voeten in de aarde, maar is van groot belang. Als horecaondernemer wil je natuurlijk dat je restaurant, fastfoodketen of café er representatief en uitnodigend uitziet. Daarnaast kan een verbouwing goed van pas komen om juist verder uit te breiden en zo meer gasten te ontvangen.

Bij Ludec begrijpen we heel goed dat de interieurbouw van horeca snel en efficiënt moet verlopen om zo snel mogelijk weer (meer) gasten te ontvangen. Om te zorgen voor een soepel verbouwingsproces en een nette afwerking, werken we met een strakke planning die we nauwkeurig bewaken.

  • Ruim 20 jaar ervaring met verbouwingen
  • Alle werkzaamheden door Ludec verricht
  • Specialist in bouwprojectmanagement
  • We werken samen met gerenommeerde leveranciers
  • Al onze producten en materialen zijn gecertificeerd

Onze jarenlange ervaring in combinatie met gedegen projectbegeleiding zorgen ervoor dat de verbouwing van je restaurant vlekkeloos verloopt.

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Wat kost een horeca interieurbouw of horeca verbouwing?

De verbouwing of renovatie van iedere horecaonderneming vergt een aanpak op maat. Hierdoor kunnen we je geen standaardkosten tonen. Pas nadat we je wensen in kaart hebben gebracht, zijn we in staat om je te voorzien van een kostenindicatie. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende afspraak aan. We reageren binnen 24 uur.

Maak een afspraak

Horeca interieurbouw van begin tot eind

Bij het verbouwen van een horecaonderneming ontzorgt Ludec je van begin tot eind. Zo regelen we de bouwvergunning, voeren we de werkzaamheden uit en zorgen we voor een nette oplevering. Door onze jarenlange ervaring kun je ervan uitgaan dat we het project op de geplande datum opleveren. Zo pakken jij en je personeel de reguliere taken weer zo snel mogelijk op in een prachtig verbouwde horecaomgeving.

De werkwijze van Ludec

We werken volgens het principe van lean bouw. We zorgen er met deze werkwijze voor dat iedere activiteit van toegevoegde waarde is. Zo voorkomen we verspilling van tijd en materialen. We zijn hiertoe in staat dankzij onze eigen opslag, waar we al het benodigde materiaal in opslaan. Verder beheren we het logistieke gedeelte en is samenwerken met een extern projectmanagementbureau niet nodig.

Nauwe controle op de planning

Bij de verbouwing of renovatie van je restaurant houden we constant de planning in de gaten. We waarborgen bijvoorbeeld een tijdige voltooiing, zodat je op het afgesproken moment jouw verbouwingsproject turnkey opgeleverd krijgt. Komen we gedurende de verbouwing problemen tegen? Dan zorgen de specialisten van Ludec voor een passende oplossing.

Al onze verbouwspecialisaties

Als specialist in verbouwingen zijn we in staat om iedere inrichting te verbouwen, ongeacht de grootte. We verbouwen niet alleen horecaondernemingen, maar ook kantoren, winkels en scholen.

Benader Ludec voor je horeca verbouwing

Zoek je een geschikte partner voor de verbouwing van je restaurant en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct een offerte aan of stel ons je vragen telefonisch of via e-mail.

073 511 9686 info@ludec.nl