Winkelpand verbouwen in korte tijd

Heb je een eigen winkel en wil je deze restylen of afbouwen? Dan is het essentieel dat alles tot in detail is geregeld en wordt uitgevoerd. Bij een winkelverbouwing is het van groot belang dat alles in een kort tijdsbestek gebeurt. Vertraging kost namelijk veel geld. Wil je er zeker van zijn dat alles in goede banen wordt geleid? Dan reken je op de professionele diensten van Ludec. We helpen je bij de renovatie of afbouw van je winkelpand en nemen je hierbij alle zorgen uit handen: met een strakke planning en een tot in de puntjes verzorgd eindresultaat.

  • Gespecialiseerd in bouwprojectmanagement
  • Alle werkzaamheden onder 1 dak
  • Ruim 20 jaar ervaring met winkelverbouwingen
  • Uitsluitend gecertificeerde producten en materialen
  • Samenwerking met gerenommeerde leveranciers

Met onze jarenlange kennis en ervaring helpen we je graag bij de verbouwing en nieuwbouw van je winkelpand met efficiënte projectbegeleiding.

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Onze retailprojecten

In de afgelopen 20 jaar hebben we al veel mooie winkelpanden verbouwd en werkten we voor steeds grotere opdrachtgevers. Zo realiseerden we vestigingen voor winkelketens als Albert Heijn, Jumbo, Aldi, Boon’s Supermarkten, Footlocker, Lidl en McDonald’s.

Verschil tussen een winkel verbouwen en renoveren

De termen winkerenovatie en winkelverbouwing worden vaak door elkaar gebruikt. Veel werkzaamheden die we bij Ludec voor jouw winkel uitvoeren, vallen inderdaad onder beide termen. Echter, in de bouwwereld zit er verschil in een winkelpand verbouwen en een winkel renoveren. Hieronder leggen we je graag uit wat het verschil precies is.

Wat houdt een winkelrenovatie in?

Wanneer de specialisten van Ludec een winkelpand renoveren, betekent het dat ze het bestaande gebouw voor een deel compleet vernieuwen. Hierdoor zorgen we ervoor dat het pand voldoet aan de huidige normen en eisen, zonder dat we het aanvankelijke ontwerp drastisch wijzigen. Met een winkelrenovatie moderniseren we in feite het pand. We voeren onder andere de volgende werkzaamheden uit:

Welke werkzaamheden vallen onder een winkelverbouwing?

Bij een winkelverbouwing veranderen we het oorspronkelijke ontwerp en maken we naar jouw wens bouwkundige wijzigingen. Hierbij kun je denken aan een uitbreiding of een wijziging van de indeling. Ook het verwijderen van bestaande muren of het verplaatsen van diverse ruimtes vallen onder verbouwingswerkzaamheden.

Je winkelpand verbouwen met Ludec

Van de planning van de projectontwikkelaar tot het regelen van een bouwvergunning: wij nemen al jouw zorgen uit handen. Daarbij zetten we de puntjes op de i en zorgen dat de winkelverbouwing in een kort tijdsbestek en op de afgesproken datum is afgerond. Dankzij onze jarenlange ervaring en professionele werkwijze weten we precies hoe we kunnen zorgen dat de verbouwing of afbouw van jouw winkelpand voorspoedig verloopt en dat je jouw zaak op de afgesproken datum weer kunt openen.

Planning winkelpand laten verbouwen

Planning behoort tot de belangrijkste onderdelen tijdens het renoveren en verbouwen van een winkelpand. Gedurende het hele project houden we de planning dan ook altijd nauwlettend in de gaten. Onverwachte problemen gaan we niet uit de weg, maar lossen we zo spoedig mogelijk op, zodat we jouw zaak volgens afspraak op het gewenste moment turnkey opleveren.

Efficiënt winkel laten verbouwen: werkwijze van Ludec

Onze werkwijze is gebaseerd op lean bouw. Dit houdt in dat we werkprocessen zo inrichten dat alle handelingen ook werkelijk waarde toevoegen. Met 35 specialisten realiseren we in korte tijd een prachtige verbouwing of winkelrenovatie.

Bovendien hebben we de naast de bouw zelf ook de logistiek onder controle. Dit realiseren we door alle materialen en producten in eigen opslag te nemen. Aangezien we zelf de aanvoer in beheer hebben, heb je geen extern projectmanagementbureau nodig. Ludec verzorgt het proces van de verbouwing en nieuwbouw van jouw retailonderneming van a tot z.

Veelgestelde vragen over winkel verbouwen

Je kiest ervoor om een winkelpand te verbouwen wanneer je van formule wisselt of je gewoon een nieuwe indeling en uitstraling wenst. We voeren de complete verbouwing in een kort tijdsbestek uit en gebruiken uitsluitend gecertificeerde materialen en producten.
Dankzij onze ervaring verzekeren we je van een turnkey oplevering op de afgesproken datum, waardoor niets de feestelijke opening in de weg staat.

Heb je een succesvol winkelconcept in handen en ziet het pand er nog mooi uit, maar wil je toch wat anders? Om de beleving voor je klanten te vernieuwen en nog meer omzet te genereren, is het misschien goed om te investeren in een winkelrenovatie.
Bij Ludec hebben we al veel projecten voor diverse retailers uitgevoerd, waardoor we veel ervaring hebben en commercieel met je mee kunnen denken. We adviseren je graag over wat je renovatiemogelijkheden zijn om een maximaal effect te bereiken.

Iedere winkel die we renoveren of verbouwen is anders. Daarom kunnen we je niet direct een gericht kostenplaatje geven. Maak een vrijblijvende afspraak met Ludec voor meer informatie over de mogelijke kosten van een winkelverbouwing of -renovatie. We helpen je graag en sturen je binnen 24 uur een reactie.

Maak vrijblijvend een afspraak

Als retailer ben je niet iedere dag bezig met winkelpanden verbouwen of renoveren. Een verbouwing is een groot project dat voor veel stress kan zorgen. Als je er alleen voor staat, is de kans ook groot dat de werkzaamheden vertraging oplopen en je als gevolg hiervan omzet misloopt.

Bij Ludec specialiseren we ons in snelle winkelverbouwingen. We verbouwen of renoveren jouw winkelpand binnen een kort tijdsbestek met behulp van een efficiënte planning. Hierdoor gaan onze specialisten doelmatig te werk en zorgen we ervoor dat alle werkzaamheden tegen lage kosten, maar voor de beste kwaliteit worden uitgevoerd.

Daarnaast is er binnen onze planning ruimte voor flexibiliteit, waardoor het voor ons mogelijk is om snel te schakelen. We zijn je graag van dienst.

Neem contact op met Ludec

Wil je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen met betrekking tot een winkel renoveren of verbouwen? Of heb je nog vragen over onze werkwijze? Neem dan vandaag nog contact op met Ludec. We staan voor je klaar en helpen je graag verder. Bel ons via 073 511 9686 of stuur een e-mail naar info@ludec.nl.

073 511 9686 info@ludec.nl