Over Ludec

Opgericht in 1998

Ludec is een familiebedrijf dat in 1998 is opgericht. We zijn gespecialiseerd in montage afbouw voor bedrijfspanden en woningen. De afgelopen 20 jaar hebben we voor steeds grotere opdrachtgevers mogen werken. Hierbij hebben we vele mooie projecten mogen realiseren. Dankzij ons diverse klantenbestand hebben we in vele bedrijfstakken ervaring opgedaan.

Doel

Ons doel is om de afbouw in handen te nemen in alle sectoren. Van retail bouw en utiliteitsbouw tot vastgoed, interieur en projectbegeleiding. We zijn begonnen met alleen montage van wanden en plafonds. Momenteel transformeren we gebouwen van casco naar turnkey met een vakbekwaam team van 35 specialisten.

Onze klanten

We werken onder andere voor Stamhuis, Atop, MVRO, Bimmerman, Kwakman Afbouw en Brentjens Afbouw. Van deze klanten ontvangen we opdrachten om winkelketens en vastgoed te realiseren voor Albert Heijn, Jumbo, Aldi, Boon’s Supermarkten, Footlocker, Lidl en McDonalds.

Gecertificeerde producten

Alle materialen en producten die we gebruiken zijn afkomstig uit eigen opslag en zijn gecertificeerd. Doordat we samenwerken met gerenommeerde leveranciers ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en betrouwbare constructies.

073 511 9686 Stuur een bericht