Over Ludec

Over Ludec 1998

Ludec is een vooraanstaand familiebedrijf in de montage afbouw. Wat in 1998 is opgericht als gespecialiseerd in montagewerken. In deze 20 jaar van ons bestaan hebben wij voor steeds grotere opdrachtgevers mogen werken. Hierbij hebben we ook vele mooie projecten mogen realiseren. Dankzij onze grote range klanten uit vele bedrijfstakken hebben we veel ervaring opgedaan.

Ludec is 20 jaar

Ludec is in 2018 opgericht om de volledige afbouw in handen te nemen in alle sectoren. Retailbouw, utitliteitsbouw, vastgoed, interieur en projectbegeleiding. Wat in eerste hand alleen montage was van wanden en plafonds. Is nu samen met de klant zijn of haar concept van casco te realiseren naar turn-key oplevering.

Direct contact?

BEL NAAR +31 (073) 5119686 OF MAIL NAAR info@ludec.nl

Met wie werkt Ludec samen?

U vraagt zich af met wie wij voornamelijk samenwerken? Wij werken samen met klanten zoals: Stamhuis, Atop, MVRO, Bimmerman, Kwakman Afbouw en Brentjens Afbouw. Wij ontvangen van deze klanten onze opdrachten om winkelketens/vastgoed te realiseren zoals: Albert Heijn, Jumbo, Aldi, Boon’s Supermarkten, Footlocker, Lidl, Mc Donalds en vastgoedrenovaties.