Systeemvloer laten plaatsen

Een systeemvloer is een vloersysteem dat bestaat uit losse panelen die op een metalen draagconstructie worden geplaatst. Systeemvloeren, ook wel verdiepingsvloer genoemd, worden vaak gebruikt in industriële omgevingen, zoals fabriekshallen en magazijnen, maar zijn ook geschikt voor kantoren. Doordat de elementen makkelijk te monteren zijn, zijn systeemvloeren snel en efficiënt te plaatsen en aan te passen aan veranderende omstandigheden. Ook is een systeemvloer vaak licht van gewicht, waardoor de belasting op de constructie van het gebouw relatief laag blijft. Er zijn diverse uitvoeringen en materialen beschikbaar voor een systeemvloer, waardoor je de vloer volledig kunt aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw pand? Neem dan contact met ons op.

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Soorten systeemvloeren

Onder systeemvloeren vallen alle soorten vloeren die uit prefab onderdelen zijn samengesteld. Er zijn verschillende soorten systeemvloeren namelijk: TT-vloeren, combinatievloeren, balken vloeren en stalen vloeren. TT-vloeren worden opgebouwd uit TT-platen. Deze platen of balken met T-vorm zijn een ondersteuningsbalk en vloerelement in één, en worden tegen elkaar aan geplaatst om zo een vloer te vormen. Doordat de platen gemaakt zijn van gewapend beton zijn ze geschikt voor zware belasting. Combinatievloeren zijn vaak een combinatie van een balkenvloer met extra elementen zoals isolatie of beton. Balken vloeren zijn erg snel te plaatsen en bestaan uit een set balken van hout of beton. Hier worden vervolgens vloerplaten opgelegd. Stalen vloeren zijn een type vloer dat vooral geliefd is in de industrie of bij het realiseren van een tweede verdieping.

Systeemvloer prijs

De prijs van een systeemvloer hangt af van verschillende factoren. Allereerst is de oppervlakte van de vloer natuurlijk van belang. Hoe groter de oppervlakte, hoe hoger de kosten zullen zijn. Daarnaast spelen ook de specificaties van de vloer een rol. Denk hierbij aan de draagkracht, de afwerking en de gewenste hoogte van de vloer. Een systeemvloer wordt altijd op maat gemaakt, waardoor de prijs per vierkante meter kan variëren.
Een systeemvloer is een goede investering omdat deze flexibel en eenvoudig aan te passen is aan veranderende behoeften, waardoor je ook op lange termijn kosten kunt besparen. Wil je graag weten wat de prijs is van een systeemvloer in jouw pand? Vraag dan een offerte aan.

Systeemvloeren leggen

Wil je een systeemvloer laten leggen? Dan ben je bij Ludec aan het juiste adres. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het leggen van systeemvloeren en hebben jaren ervaring op dit gebied. Een systeemvloer kun je bijvoorbeeld laten leggen in je bedrijfshal, bedrijfspand of kantoor. De verhoogde vloer bestaat uit verwijderbare panelen die rusten op een ondersteunend rooster van metalen of stalen balken. Deze panelen kunnen eenvoudig worden verwijderd om toegang te bieden tot de ruimte onder de vloer, waar bedrading, kabels en andere apparatuur kunnen worden geplaatst. Een systeemvloer laten leggen is relatief snel en eenvoudig gedaan, zo hoeft het werk niet lang stil te liggen.

systeemvloer leggen

Veel gestelde vragen

Wat voor soorten systeemvloeren zijn er?

Er zijn verschillende soorten systeemvloeren zoals TT-vloeren, combinatievloeren, balkenvloeren en stalen vloeren. De systeemvloeren waar wij mee werken zijn perfect geschikt voor het wegwerken van kabels en leidingen en worden ook wel computervloeren genoemd. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw pand? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat kost een systeemvloer?

De kosten voor het laten leggen van een systeemvloer zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de vloer, het materiaal dat wordt gebruikt en de complexiteit van de installatie. Wil je weten wat een systeemvloer kost voor jouw bedrijfspand of kantoorruimte? Vraag dan een offerte aan.


Werkwijze Ludec

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Stap 5

Samenwerken?

Twijfel niet contact op te nemen bij vragen naar de mogelijkheden!

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl