Systeemplafond voor jouw bedrijfspand

Met een systeemplafond van Ludec werk je jouw bedrijfspand helemaal af. Onze verlaagde plafonds zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar bieden ook praktische voordelen, zoals verbeterde akoestiek, geluiddemping en lagere energiekosten. We leveren maatwerk systeemplafonds voor o.a. kantoren, scholen, sportscholen, restaurants en winkelketens.

  • Ludec ontwerpt, adviseert en implementeert: geen andere partijen nodig
  • Groot team van 35 ervaren specialisten
  • We werken uitsluitend met gecertificeerde materialen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie via e-mail

Ludec denkt graag mee over hoe we jouw wensen kunnen realiseren. We maken gebruik van gecertificeerde materialen en producten. Zo garanderen we een verlaagd systeemplafond van de hoogste kwaliteit. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Wat is een systeemplafond?

Een systeemplafond is een verlaagd plafond dat aan de hand van plafondplaten, plafondprofielen of ophangers is gecreëerd. In de ruimte tussen het originele plafond en het systeemplafond kunnen leidingen en bedradingen makkelijk weggewerkt worden. Een verlaagd plafond zorgt voor een verbeterde akoestiek en wordt daarom ook wel een akoestisch systeemplafond genoemd.

Kosten systeemplafond

Ludec maakt uitsluitend systeemplafonds op maat. Omdat elk gebouw anders is, verschillen de werkzaamheden per situatie. We kunnen daarom vooraf geen prijs noemen. We komen graag bij je langs om een inschatting van de kosten te maken. Vraag een offerte aan en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Offerte aanvragen

Voordelen van een systeemplafond

Verbeterde akoestiek

Een systeemplafond verbetert de akoestiek en vermindert galm in een ruimte. Het is daarom een veelgebruikte toepassing in restaurants, scholen en kantoorpanden.

Meer over akoestisch plafond >

Geluiddempend

Een verlaagd systeemplafond helpt met het tegenhouden van contact- en luchtgeluid dat afkomstig is van de bovenverdieping. Dankzij de tussenruimte in het plafond worden trillingen gedempt. Een bijkomend voordeel van de akoestische scheiding is dat je alle leidingen en bedradingen eenvoudig wegwerkt.

Isolerend

De gecreëerde tussenruimte zorgt ervoor dat je pand beter geïsoleerd is, omdat stilstaande lucht een goede isolator is. Als je een aanzienlijk lagere energierekening wilt overhouden aan het eind van het jaar, kies er dan voor om isolatiematten te laten plaatsen.

Meer over plafondisolatie >

Werkwijze Ludec

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Stap 5

Makkelijk te onderhouden & brandveilig

Kleine beschadigingen kunnen we eenvoudig verhelpen. Ook wanneer er onderhoud moet worden gepleegd, biedt een systeemplafond uitkomst: het is namelijk verdekt uitneembaar. Tot slot heeft een uitneembaar plafond een positieve invloed op de brandbeheersing en hygiëne van een bedrijfsgebouw.

Bouwdiensten van Ludec

Door alleen systeemplafonds te laten plaatsen, verbeter je de akoestiek al aanzienlijk en demp je veel geluiden. Maar heb je bijvoorbeeld een kantoorpand en wil je nog een stapje verder gaan? Laat dan direct systeemwanden installeren. We leveren ook brandwerende applicaties om veilig te werken en wonen. Bekijk alle diensten en neem contact op om te zien wat we voor je kunnen betekenen.

Neem contact op

Mocht je nog advies nodig hebben of meer informatie willen, neem dan contact op met onze specialisten via 073 511 9686. Je hebt ook de mogelijkheid om een e-mail te sturen naar info@ludec.nl. Wil je een prijsindicatie ontvangen, klik dan op de onderstaande button.

Offerte aanvragen