Systeemplafond

Met een systeemplafond van Ludec maak je jouw bedrijfspand compleet. Een systeemplafond is niet alleen mooi, maar biedt ook vele praktische voordelen. Ludec levert maatwerk systeemplafonds voor kantoren, scholen, sportscholen, restaurants en woonhuizen.

  • Ludec ontwerpt, adviseert en implementeert: geen externe partijen nodig
  • Groot team van 35 ervaren specialisten
  • We werken uitsluitend met gecertificeerde materialen
  • Altijd binnen 24 uur een reactie via e-mail

Ludec denkt graag mee over hoe we jouw wensen kunnen realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op om de eindeloze mogelijkheden te bespreken.

073 511 9686 Stuur een bericht

Wat is een systeemplafond?

Een systeemplafond is een verlaagd plafond dat aan de hand van plafondplaten, plafondprofielen of ophangers is gecreëerd. In de ruimte tussen het originele en het systeemplafond kunnen leidingen en bedradingen makkelijk weggewerkt worden. Een dergelijk plafond zorgt voor een verbeterde akoestiek en wordt ook wel een akoestisch systeemplafond genoemd.

Voordelen van een systeemplafond

  • Geluiddempend
  • Geen zichtbare leidingen en bedradingen
  • Isoleert
  • Lagere energiekosten

Systeemplafonds hebben een geluiddempende en isolerende werking. Doordat het plafond goed isoleert, heeft het een positieve invloed op de energiekosten. Een ander voordeel is dat de leidingen en bedradingen gemakkelijk weggewerkt worden en kleine beschadigingen gemakkelijk verholpen worden. Ook wanneer er onderhoud moet worden gepleegd biedt het systeemplafond uitkomst: het is namelijk verdekt uitneembaar. Tot slot heeft een uitneembaar plafond een positieve invloed op de ruimtelijke akoestiek, brandbeheersing en hygiëne van een pand of gebouw.

Wat kost een systeemplafond?

Ludec maak uitsluitend systeemplafonds op maat. Omdat elk gebouw anders is, verschillen de werkzaamheden per situatie. Wij kunnen daarom vooraf geen prijs noemen. We komen graag bij je langs om een inschatting van de kosten te maken. Vraag een vrijblijvende offerte aan en we nemen binnen 24 uur contact met je op.

Offerte aanvragen