Voor professionele projectbegeleiding bij een bouwklus voor jouw onderneming of woning schakel je de specialisten van Ludec in.

We voeren alles in eigen beheer uit, waardoor we snel kunnen schakelen en efficiënter werken. Zo bespaar je kosten én hoef je geen andere partijen meer in te schakelen: Ludec begeleidt je bouwproject van begin tot eind. Benieuwd wat Ludec voor jou kan betekenen bij de projectbegeleiding van je bouw?

  • Alles onder 1 dak: van ontwerp tot afwerking
  • Ruim 20 jaar ervaring met eenvoudige en gecompliceerde bouwprocessen
  • Werkt uitsluitend met gecertificeerde producten en materialen
  • Altijd binnen 24 uur reactie via e-mail
+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Waarom projectbegeleiding voor de bouw?

Verbouwen of nieuwbouw is voor veel mensen niet iets waar ze zich dagelijks mee bezighouden. Zo moet je met verschillende partijen rekening houden, zoals de gemeente en aannemers. Aangezien een bouwproces een complexe en tijdrovende aangelegenheid is, staan we graag voor je klaar om hierbij te ondersteunen met onze projectbegeleiding.

Het bouwproces en de voortgang

Geen enkel bouwproject is hetzelfde: dat weten we bij Ludec als geen ander. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies waar aan gedacht moet worden bij het opzetten en uitvoeren van een project voor jouw onderneming of woning. Daarbij begeleiden we het gehele bouwproces én stellen we het programma op met de nodige eisen en het begrote budget. Ook bewaken we de voortgang, de kwaliteit en de kosten. Uiteraard houden we altijd rekening met jouw eisen en wensen. Wij denken met ieder bouwproject actief mee en zijn pas tevreden als jij tevreden bent met het opgeleverde bouwobject.

Projectbegeleiding bouw voor bedrijven en particulieren

Onze projectbegeleiders in de bouw zijn werkzaam voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Zo begeleiden we nieuwbouw- en renovatieprojecten van onder andere kantoren, winkelpanden, restaurants, garages, schoolgebouwen en woonhuizen.

Meer weten over projectbegeleiding bij de bouw?

Ben je op zoek naar een professionele partij die je kunt inschakelen voor projectbegeleiding van de bouw of wil je meer informatie over onze bouwdiensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via 073 511 9686 of per e-mail via info@ludec.nl.