Afbouw Plafond: Plafond van uw bedrijfspand afbouwen

Als je een bedrijfspand of kantoorruimte hebt, dan is het plaatsen van een afbouw plafond door een specialist zoals Ludec een goede keuze. Een afbouw plafond kan namelijk vele voordelen bieden. Allereerst ziet het er mooi uit en geeft het je kantoor of bedrijfspand een professionele uitstraling. Ook kan een afbouw plafond zorgen voor een betere akoestiek. Als je bijvoorbeeld een kantoorruimte hebt waar veel gebeld wordt of waar veel mensen praten, kan een afbouw plafond ervoor zorgen dat het geluid beter wordt gedempt. Dit komt de concentratie en productiviteit van medewerkers ten goede. Bovendien is het plafond direct goed geïsoleerd, wat bijdraagt aan een betere energiezuinigheid en dus lagere energiekosten.

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Plafond afwerken

Wanneer je op zoek bent naar een afbouwspecialist voor het afwerken van de plafonds in je bedrijfspand of kantoorruimte, dan is Ludec de juiste keuze. Het afwerken van plafonds is een belangrijk onderdeel van het creëren van een professionele en aangename werkomgeving. Bij Ludec hebben we jarenlange ervaring in het afwerken van plafonds en weten we precies wat er nodig is om een plafond tot in de puntjes af te werken.
Onze specialisten werken met hoogwaardige materialen en hebben oog voor detail, wij zorgen ervoor dat het resultaat perfect aansluit bij jouw wensen en de uitstraling van je bedrijfspand of kantoorruimte.

Systeemplafond_plaatsen

Systeemplafond plaatsen

Het plaatsen van een systeemplafond is een uitstekende manier om je (kantoor)ruimte te verfraaien. Een systeemplafond biedt niet alleen een verbeterde uitstraling van de ruimte, maar heeft ook veel praktische voordelen.

Om te beginnen kun je door een systeemplafond te plaatsen gemakkelijk de kabels en leidingen van verlichting en eventuele airconditioning wegwerken. Hierdoor oogt de ruimte netjes en georganiseerd. Bovendien heeft een systeemplafond een akoestische werking waardoor het geluidsniveau in de ruimte wordt verminderd.

Gipsplaten plafond afwerken

Als je op zoek bent naar een professionele afbouw specialist voor het afwerken van je gipsplaten plafond, ben je bij ons aan het juiste adres! Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en beschikken over de juiste kennis en gereedschappen om je gipsplaten plafond perfect af te werken. Bovendien zijn we op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van gipsplaten plafondafwerking, zodat we je altijd kunnen voorzien van het beste resultaat. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je gipsplaten plafond afwerken door Ludec.

gipsplafond_afwerken

Werkwijze Ludec

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Stap 5

Samenwerken?

Twijfel niet contact op te nemen bij vragen naar de mogelijkheden!

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl