Wandafwerking voor jouw bedrijfspand of winkel

Ludec biedt je op het gebied van wandafwerking de hoogste kwaliteit. We werken je muur af in elke denkbare kleur en structuur. Wat je wensen ook zijn, onze specialisten zorgen ervoor dat de klus geklaard wordt. Moet er eerst een nieuwe basislaag onder de afwerking komen? Dat is geen probleem. De vakmensen van Ludec werken hard en nauwkeurig om je wensen te vervullen. Neem gerust contact op als je vragen hebt over de eindeloze mogelijkheden. Samen komen we tot de perfecte keuze van het materiaal, de structuur en de kleur om je kale muur om te toveren tot een afgewerkte wand.

  • Veelzijdige wandafwerking
  • Duidelijke afspraken en informatie
  • Persoonlijk adviesgesprek
  • Binnen 1 dag reactie via e-mail
+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Wandafwerking mogelijkheden

Het afwerken van muren is een gerichte specialisatie. Laat dit dan ook altijd doen door professionals. We bieden onze diensten aan voor zakelijke gebruikers. Betrokkenheid, kwaliteit en service staat bij ons op één. We werken daarom alleen met gecertificeerde materialen van topkwaliteit en blijven bij het hele proces betrokken. Onze vakkundige wandafwerkers bieden meerdere diensten aan als het gaat om wandafwerking:

  • Sierpleister
  • Betonlook
  • Wandafwerking met fijn schuurwerk
  • Spackspuitwerk
  • Glad pleisterwerk
  • Novacolor

Kosten wandafwerkingen Ludec

De prijs van de dienst verschilt per wandafwerking. De kosten zijn ook afhankelijk van de grootte van de wand(en) die je wilt laten afwerken. We zorgen er altijd voor dat je de beste kwaliteit krijgt tegen zeer concurrerende tarieven. We maken van tevoren heldere afspraken, zodat je nooit voor een vervelende verrassing komt te staan.

naadloze wanden

Wandafwerking in eigen beheer

Bij Ludec houden we de lijntjes kort en ontzorgen we je compleet. We voeren de afwerking namelijk volledig in eigen beheer uit. Zo wordt eventuele miscommunicatie uitgesloten en geniet je nog sneller en voordeliger van je afgewerkte wanden. Wil je direct een gerichte prijsindicatie ontvangen? Neem contact op en we voorzien je van de benodigde informatie.

Reparaties wandafwerking

Is je wand beschadigd en wil je hem laten repareren? We zijn zeer ervaren met wandreparaties en zorgen ervoor dat het gerepareerde stuk de juiste kleur krijgt, zodat je er na de fix niets meer van ziet. Maak een afspraak of neem contact op als je met vragen zit.

Naadloze wanden

Het allerbelangrijkste van je nieuwe wand is natuurlijk dat er geen naden te zien zijn. Onze specialisten zorgen ervoor dat je wanden egaal worden afgewerkt en dat alle stuc of spray perfect op elkaar aansluit.

Maak een afspraak

We raden je aan om eerst een afspraak te maken om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor je bedrijfspand. Je krijgt daarna een gerichte kostenindicatie. Als we tot een overeenkomst komen, gaan onze specialisten aan de slag met de voorbereidingen. Ze komen op de afgesproken datum langs om je wanden van een mooie afwerking te voorzien.

maak vrijblijvend een afspraak

Ludec is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een allround afbouw specialist. Tegenwoordig is niets meer onmogelijk voor ons. Ludec is onderverdeeld in meerdere gespecialiseerde bedrijven met allen haar eigen gespecialiseerde personeel.

Naar welke specialiteit ben jij opzoek? Klik het bedrijf hieronder aan!

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl