Wandafwerking binnen jouw bedrijfspand of winkel

Bij Ludec bieden we de hoogste kwaliteit op gebied van wandafwerking binnen jouw bedrijfspand of winkel. We zorgen dat we de muren afwerken in de door jou gewenste kleur en structuur. Onze specialisten gaan nauwkeurig te werk en zijn bedreven in het aanbrengen van diverse wandafwerkingen. Moet er eerst een nieuwe basislaag onder de afwerking komen? Dat is geen probleem. De vakmensen van Ludec werken hard en nauwkeurig om je wensen te vervullen. Neem gerust contact op als je vragen hebt over de eindeloze mogelijkheden. Samen komen we tot de perfecte keuze van het materiaal, de structuur en de kleur om je kale muur om te toveren tot een afgewerkte wand.

  • Veelzijdige wandafwerking
  • Duidelijke afspraken en informatie
  • Persoonlijk adviesgesprek
  • Binnen 1 dag reactie via e-mail
+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Uit welke soorten wandafwerking kan ik kiezen?

Het kiezen van de juiste wandafwerking is belangrijk voor het creëren van de gewenste sfeer en uitstraling van je bedrijfspand of winkel. Wij begrijpen dat iedere ruimte uniek is en dat wensen variëren. We bieden verschillende soorten wandafwerking aan waaruit je kunt kiezen:

  • Sierpleister: Een veelzijdige optie die zowel duurzaam als decoratief is. Er zijn vele soorten kleuren en texturen mogelijk, zodat we jouw muren naar wens kunnen afwerken.
  • Betonlook: Creëer een moderne en industriële uitstraling. Deze wandafwerking is populair vanwege de stoere en eigentijdse uitstraling die het een ruimte kan geven.
  • Wandafwerking met fijn schuurwerk: Wandafwerking met een strak en egaal oppervlak dat past bij een eigentijdse inrichting. Het fijne schuurwerk zorgt voor een subtiele textuur en een luxe uitstraling.
  • Glad pleisterwerk: Een meer klassieke afwerking van muren die zorgt voor een strak en naadloos resultaat. Het is prima geschikt voor een minimalistische uitstraling en biedt de mogelijkheid om wanden in elke gewenste kleur te schilderen.
  • Novacolor: Een exclusieve afwerkingsmethode die unieke effecten en kleurschakeringen biedt. Het is ideaal voor het creëren van een luxe en persoonlijke uitstraling.

Laat je adviseren bij het kiezen van de juiste muurafwerking binnen jouw winkel- of bedrijfspand. Neem contact op met onze experts die je graag helpen bij het maken van een juiste keuze.

Kosten wandafwerkingen Ludec

Bij het kiezen van de juiste wand afwerking is het belangrijk om de specifieke eigenschappen van de verschillende soorten in overweging te nemen. De kosten variëren voor verschillende soorten wandafwerking, afhankelijk van de oppervlakte van de wand en eventuele specifieke wensen. Hieronder vind je een overzicht van de toepassingen van verschillende soorten wandafwerking.

Soort wandafwerking

Eigenschappen

Sierpleister Gemakkelijk schoon te maken, krasvast en het is overschilderbaar
Betonlook Duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en geschikt voor natte ruimtes
Wandafwerking met fijn schuurwerk Subtiele textuur, elegant en past bij diverse stijlen
Spackspuitwerk Snel aan te brengen, relatief goedkoop, geschikt voor natte ruimtes en biedt een fijne korrelstructuur
Glad pleisterwerk Moderne uitstraling, gemakkelijk schoon te maken en gegarandeerd een glad oppervlak
Novacolor Unieke effecten en kleurschakeringen, biedt een exclusieve uitstraling

Wil je advies ontvangen over welke wandafwerking het beste bij jouw specifieke project past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. We helpen je bij het plannen en realiseren van een geschikte wandafwerking binnen jouw budget.

naadloze wanden

Wandafwerking in eigen beheer

Bij Ludec houden we de lijntjes kort en ontzorgen we je compleet. We voeren plaatsing van systeemwanden en de afwerking van muren namelijk volledig in eigen beheer uit. Zo wordt eventuele miscommunicatie uitgesloten en geniet je nog sneller en voordeliger van je afgewerkte wanden. Wil je direct een gerichte prijsindicatie ontvangen? Neem contact op en we voorzien je van de benodigde informatie.

Reparaties wandafwerking

Is je wand beschadigd en wil je hem laten repareren? We zijn zeer ervaren met wandreparaties en zorgen ervoor dat het gerepareerde stuk de juiste kleur krijgt, zodat je er na de fix niets meer van ziet. Maak een afspraak of neem contact op als je met vragen zit.

Naadloze wanden

Het allerbelangrijkste van je nieuwe wand is natuurlijk dat er geen naden te zien zijn. Onze specialisten zorgen ervoor dat je wanden glad worden afgewerkt en dat alle stuc of spray perfect op elkaar aansluit.

Maak een afspraak

We raden je aan om eerst een afspraak te maken om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor je bedrijfspand. Je krijgt daarna een gerichte kostenindicatie. Als we tot een overeenkomst komen, gaan onze specialisten aan de slag met de voorbereidingen. Ze komen op de afgesproken datum langs om je wanden van een mooie afwerking te voorzien.

maak vrijblijvend een afspraak

Veel gestelde vragen over wandafwerking

Welke afwerking kan ik het beste kiezen voor mijn muur?

De beste afwerking voor jouw muur hangt af van verschillende factoren, zoals het type muur, de gewenste uitstraling en je budget. Voor advies op maat kun je het beste contact met ons opnemen.

Is wandafwerking geschikt voor alle soorten muren?

Welke soorten afwerking geschikt zijn voor jouw muren hangt af van de ondergrond. Het kan voorkomen dat een ondergrond niet de juiste hechting geeft aan de wand afwerking. In dat geval zal een primerlaag aangebracht worden waar de wandafwerking wel aan hecht. Het soort primer dat gebruikt wordt is ook weer afhankelijk van de soort ondergrond.


Ludec is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een allround afbouw specialist. Tegenwoordig is niets meer onmogelijk voor ons. Ludec is onderverdeeld in meerdere gespecialiseerde bedrijven met allen haar eigen gespecialiseerde personeel.

Naar welke specialiteit ben jij opzoek? Klik het bedrijf hieronder aan!

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl