Winkelverbouwing

Heb je een eigen winkel en wil je deze restylen of afbouwen? Dan is het essentieel dat alles tot in detail is geregeld en wordt uitgevoerd. Bij een winkelverbouwing is het van groot belang dat alles in een kort tijdsbestek gebeurt. Vertraging kost namelijk veel geld. Wil je er zeker van zijn dat alles in goede banen wordt geleid? Dan reken je op de professionele diensten van Ludec. We helpen je bij de renovatie of afbouw van je winkelpand en nemen je hierbij alle zorgen uit handen: met een strakke planning en een tot in de puntjes verzorgd eindresultaat.

  • Gespecialiseerd in bouwprojectmanagement
  • Ruim 20 jaar ervaring met winkelverbouwingen
  • Uitsluitend gecertificeerde producten en materialen
  • Samenwerking met gerenommeerde leveranciers

Met onze jarenlange kennis en ervaring helpen we je graag bij de verbouwing en nieuwbouw van je winkel met efficiënte projectbegeleiding.

073 511 9686 Stuur een bericht

Onze retailprojecten

In de afgelopen 20 jaar hebben we al veel mooie opdrachten mogen afronden en werkten we voor steeds grotere opdrachtgevers. Zo realiseerden we vestigingen voor winkelketens als Albert Heijn, Jumbo, Aldi, Boon’s Supermarkten, Footlocker, Lidl en McDonald’s.

 

Je winkel verbouwen met Ludec

Van de planning van de projectontwikkelaar tot het regelen van een bouwvergunning: wij nemen al jouw zorgen uit handen. Daarbij zetten we de puntjes op de i en zorgen we dat alles op de afgesproken datum in orde is. Dankzij onze jarenlange ervaring en professionele werkwijze weten we precies hoe we kunnen zorgen dat de verbouwing of afbouw van jouw zaak voorspoedig verloopt en dat je jouw zaak op de afgesproken datum weer kunt openen.

Planning winkelrenovatie

Planning behoort tot de belangrijkste onderdelen tijdens het renoveren en afbouwen van een winkelpand. Gedurende het hele project houden we de planning dan ook altijd nauwlettend in de gaten. Onverwachte problemen gaan we niet uit de weg, maar lossen we zo spoedig mogelijk op, zodat we jouw zaak volgens afspraak op het gewenste moment turnkey opleveren.

Onze werkwijze voor winkelverbouwingen

De werkwijze van Ludec is gebaseerd op lean bouw. Dit houdt in dat we werkprocessen zo inrichten dat alle handelingen ook werkelijk waarde toevoegen. Bovendien hebben we de naast de bouw zelf ook de logistiek onder controle. Dit realiseren we door alle materialen en producten in eigen opslag te nemen. Aangezien wij zelf de aanvoer in beheer hebben, heb je geen extern projectmanagementbureau nodig. Ludec verzorgt het proces van de verbouwing en nieuwbouw van jouw retailonderneming van a tot z.

Neem contact op met Ludec

Wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je nog vragen over onze werkwijze? Neem dan vandaag nog contact op met Ludec. We staan voor je klaar om je verder te helpen. Bel ons via 073 511 9686 of stuur een e-mail naar info@ludec.nl.