Ludec heeft al ruim 20 jaar ervaring in de afbouw van woningen en bedrijfspanden. We voeren alle werkzaamheden zelf uit, er komt geen andere partij aan te pas. Daarnaast maken we gebruik van afbouwmaterialen uit onze eigen opslag en werken we voordelig en snel. Bovendien leveren we ieder pand sleutelklaar op.

  • Nauwe samenwerking met vertrouwde leveranciers
  • Ludec werkt enkel met gecertificeerde materialen
  • Gespecialiseerd in verbouwingen & afbouw
  • Reactie binnen een dag

Heb je wensen voor de afbouw van je pand en wil je weten wat je mogelijkheden zijn? Neem dan vooral contact op en maak een afspraak.

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Wat is afbouw?

Afbouw is de fase na de ruwbouw. We beginnen aan de afbouw wanneer het pand wind- en waterdicht is en de riolering geplaatst is. De werkzaamheden bestaan onder andere uit stuken, het aanbrengen van vloer-, wand- en plafondafwerking, het plaatsen van systeemwanden en -plafonds, en het aanbrengen van brandwerende applicaties.

Werkzaamheden afbouw

Geen project is te klein of te groot voor ons. Bedrijven én particulieren kunnen altijd bij ons terecht. We zijn een ervaren partij in afbouw en kunnen je daardoor een groot aantal diensten aanbieden.

Systeemwanden

Systeemwanden zijn vooral populair in bedrijfspanden en winkelruimtes. Ze scheiden twee ruimtes van elkaar en zijn in vier soorten leverbaar:

Systeemwanden zorgen niet alleen voor meer privacy, maar ook voor isolatie en geluidsdemping. Ze worden gemaakt van kwalitatieve, gecertificeerde afbouwmaterialen.

Meer over systeemwanden

Systeemplafonds

Een systeemplafond is een verlaagd plafond dat we op maat produceren met de gecertificeerde materialen uit onze eigen opslag. Geef je wensen aan ons door en we zorgen ervoor dat het verlaagde plafond perfect bij het interieur van het gebouw past. Profiteer direct van de voordelen:

Meer over systeemplafonds

Timmerwerk

Ook voor timmerwerk ben je bij Ludec in goede handen. We stellen graag een plan voor je op om bijvoorbeeld een nieuwe deur, balie of bar te bouwen. Geef je wensen door en we gaan ermee aan de slag.

Interieurbouw

We voeren de werkzaamheden voor het interieur met veel precisie uit. Je kunt bij ons terecht als je meubels, wandbekleding en kasten wilt laten bouwen. We zijn ook gespecialiseerd in het creëren van unieke keukens.

Meer over interieurbouw

Brandwerende applicaties

Brandveiligheid is ontzettend belangrijk. Ludec levert brandwerend applicaties die voldoen aan de veiligheidseisen. Deze applicaties zorgen ervoor dat de brand zich niet uitbreidt en vertraagd wordt. Weet je niet zeker of je pand voldoet aan de eisen? Ludec is op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van brandveiligheid en helpt je verder.

Meer over brandwerende applicaties

Tegelwerk

Bij Ludec betegelen we niet alleen bedrijfspanden en woningen, maar we leveren ook tegelwerk voor zwembaden. Heb je een specialist nodig? Bel dan naar 073 511 9686 en informeer naar de mogelijkheden.

Wandafwerking

Altijd al een strak gestukte wand gewild? Bij Ludec brengen we de gewenste wandafwerking naadloos aan. Je kunt zelf het materiaal, de kleur en de structuur kiezen.

Meer over wandafwerking