Afbouw

Ludec heeft al ruim 20 jaar ervaring in de afbouw van woningen en bedrijfspanden. We voeren alle werkzaamheden zelf uit, er komt geen andere partij aan te pas. Daarnaast maken we gebruik van afbouwmaterialen uit onze eigen opslag en werken we voordelig en snel. Bovendien leveren we ieder pand sleutelklaar op.

Lees meer
  • Nauwe samenwerking met vertrouwde leveranciers
  • Ludec werkt enkel met gecertificeerde materialen
  • Gespecialiseerd in verbouwingen & afbouw
  • Reactie binnen een dag

Heb je wensen voor de afbouw van je pand en wil je weten wat je mogelijkheden zijn? Neem dan vooral contact op en maak een afspraak.

Wat is afbouw?

Afbouw is de fase na de ruwbouw. We beginnen aan de afbouw wanneer het pand wind- en waterdicht is en de riolering geplaatst is. De werkzaamheden bestaan onder andere uit stuken, het aanbrengen van vloer-, wand- en plafondafwerking, het plaatsen van systeemwanden en -plafonds, en het aanbrengen van brandwerende applicaties.

maatwerk

Specialist in droge afbouw

Onder droge afbouw vallen alle werkzaamheden zonder droogtijd. Dit is een zeer efficiënte bouwmethode waarbij we het pand sneller kunnen opleveren dan wanneer we werken met natte afbouw.

maatwerk

Natte afbouw

Onder natte afbouw verstaan we voornamelijk de werkzaamheden die te maken hebben met wand- en plafondafwerking. We bieden bij Ludec wandafwerking aan in diverse soorten, kleuren en structuren.

Werkzaamheden afbouw

Geen project is te klein of te groot voor ons. Bedrijven én particulieren kunnen altijd bij ons terecht. We zijn een ervaren partij in afbouw en kunnen je daardoor een groot aantal diensten aanbieden.

Systeemwanden

Systeemwanden zijn vooral populair in bedrijfspanden en winkelruimtes. Ze scheiden twee ruimtes van elkaar en zijn in vier soorten leverbaar:

Systeemwanden zorgen niet alleen voor meer privacy, maar ook voor isolatie en geluidsdemping. Ze worden gemaakt van kwalitatieve, gecertificeerde afbouwmaterialen.

Meer over systeemwanden

Systeemplafonds

Een systeemplafond is een verlaagd plafond dat we op maat produceren met de gecertificeerde materialen uit onze eigen opslag. Geef je wensen aan ons door en we zorgen ervoor dat het verlaagde plafond perfect bij het interieur van het gebouw past. Profiteer direct van de voordelen:

Meer over systeemplafonds

Timmerwerk

Ook voor timmerwerk ben je bij Ludec in goede handen. We stellen graag een plan voor je op om bijvoorbeeld een nieuwe deur, balie of bar te bouwen. Geef je wensen door en we gaan ermee aan de slag.

Meer over timmerwerk

Interieurbouw

We voeren de werkzaamheden voor het interieur met veel precisie uit. Je kunt bij ons terecht als je meubels, wandbekleding en kasten wilt laten bouwen. We zijn ook gespecialiseerd in het creëren van unieke keukens.

Meer over interieurbouw

Brandwerende applicaties

Brandveiligheid is ontzettend belangrijk. Ludec levert brandwerend applicaties die voldoen aan de veiligheidseisen. Deze applicaties zorgen ervoor dat de brand zich niet uitbreidt en vertraagd wordt. Weet je niet zeker of je pand voldoet aan de eisen? Ludec is op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van brandveiligheid en helpt je verder.

Meer over brandwerende applicaties

Tegelwerk

Bij Ludec betegelen we niet alleen bedrijfspanden en woningen, maar we leveren ook tegelwerk voor zwembaden. Heb je een specialist nodig? Bel dan naar 073 511 9686 en informeer naar de mogelijkheden.

Meer over tegelwerk

Wandafwerking

Altijd al een strak gestukte wand gewild? Bij Ludec brengen we de gewenste wandafwerking naadloos aan. Je kunt zelf het materiaal, de kleur en de structuur kiezen.

Meer over wandafwerking

Werkwijze

contact
1. Contact

Neem contact op met Ludec.

maatwerk
2. Inspectie

Ludec bezoekt jouw bedrijf voor een vrijblijvende inspectie.

maatwerk
3. Advies en offerte

Advies en offerte naar aanleiding van inpsectie.

afbouw
4. Toepassen

Start toepassen brandwerende applicaties.

maatwerk
5. Oplevering

Oplevering en controle. Je bedrijfspand is nu brandveilig

Werkgebied

We zijn gespecialiseerd in de afbouw van grootschalige utiliteitsbouwprojecten, zoals distributiecentra, scholen en hoofdkantoren door het hele land. We worden door de klant zelf ingeschakeld of we werken vanuit de architect. Door onze jarenlange ervaring is geen complex ons te groot. We werken samen met gerenommeerde leveranciers, waardoor we snel kunnen schakelen en de beste oplossing bieden in elke situatie.

Contact opnemen met Ludec

Dankzij onze ervaring in afbouw weten we dat iedere klus anders is. Het maakt niet uit of de afbouw groot- of kleinschalig is. We luisteren altijd goed naar je wensen en stellen een persoonlijk plan voor je op. Neem contact met ons op als je nog vragen hebt of wilt informeren naar de mogelijkheden. Je kunt een afspraak maken voor een gesprek via 073 511 9686 of info@ludec.nl.