Verdiepingsvloer maken

Wordt je bedrijfshal of magazijn alweer te klein? Geen zorgen! Een verdiepingsvloer is een uitstekende en eenvoudige manier om extra ruimte te creëren. Zo kun je zonder problemen langer gebruik blijven maken van je huidige pand. Een verdiepingsvloer, ook wel tussenverdieping of systeemvloer genoemd, is een constructie die bovenop de bestaande vloer wordt gebouwd. Hierdoor ontstaat extra ruimte waar je bijvoorbeeld magazijnstellingen, werkplekken of zelfs extra kantoorruimtes kunt plaatsen.

Verdiepingsvloeren worden altijd op maat gemaakt, zodat deze perfect aansluit bij de specifieke eisen van het magazijn of bedrijfspand. Een nieuwe verdiepingsvloer biedt de mogelijkheid om te groeien, zonder meteen te hoeven verhuizen naar een groter pand.

Bij Ludec zorgen we ervoor dat de montage van een verdiepingsvloer snel en efficiënt verloopt. Zo ervaar je minimale hinder tijdens de werkzaamheden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een verdiepingsvloer in jouw pand? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Wat voor soort verdiepingsvloer heb ik nodig?

Er zijn verschillende soorten verdiepingsvloeren beschikbaar, elk met hun eigen specifieke voordelen en toepassingen. Wij helpen je graag bij het realiseren van een verdiepingsvloer die voldoet aan de behoeften van jouw bedrijf:

  • Stalen verdiepingsvloeren: Zeer sterke en duurzame verdiepingsvloeren die geschikt zijn voor zware belasting en intensief gebruik. Perfect voor magazijnen en industriële ruimtes waar draagkracht belangrijk is.
  • Houten verdiepingsvloeren: Lichter van gewicht en eenvoudig te installeren. Ze bieden warmte, natuurlijke uitstraling en zijn ideaal voor lichte opslag of kantoorruimte.
  • Systeemvloeren: Modulaire vloeren die snel en flexibel te installeren zijn. Systeemvloeren zijn aanpasbaar aan verschillende ruimtes, kunnen gedemonteerd worden, en zijn te verplaatsen.

Het is belangrijk om de verdiepingsvloer te kiezen die past bij de behoeften van je bedrijf en voldoet aan alle eisen. De experts van Ludec adviseren je graag over welke vloer het meest geschikt is. We houden hierbij rekening met je budget en zorgen voor een oplossing op maat.

verdiepingsvloer magazijn

Verdiepingsvloer magazijn

Een verdiepingsvloer in je magazijn is een slimme en effectieve manier om de opslagcapaciteit te vergroten zonder te verhuizen naar een groter pand. Door een verdiepingsvloer te maken, benut je de bestaande ruimte beter en creëer je extra opslagmogelijkheden. Dit kan de efficiëntie en logistiek in het magazijn verbeteren, doordat de voorraad overzichtelijker en toegankelijker wordt.

Verdiepingsvloer loods

Ook in je loods biedt een verdiepingsvloer tal van voordelen. Denk aan het vergroten van de beschikbare ruimte en de extra opslagcapaciteit. In veel loodsen wordt de hoogte niet volledig benut, wat zonde is. Een verdiepingsvloer maakt het mogelijk om wel gebruik te maken van deze hoogte.

Ben je op zoek naar een verdiepingsvloer in jouw magazijn of loods? Onze experts kunnen je adviseren over de beste oplossing en zorgen voor een snelle en efficiënte installatie.

De voordelen van een nieuwe verdiepingsvloer

Een verdiepingsvloer biedt tal van voordelen voor jouw bedrijfspand, magazijn of loods. Hier vind je de belangrijkste voordelen:

  • Extra ruimte: Met een verdiepingsvloer maak je optimaal gebruik van de beschikbare hoogte. Hierdoor kun je meer opslag- of werkruimte creëren zonder uit te bouwen of te verhuizen.
  • Snelle installatie: Een verdiepingsvloer maken gaat relatief snel met minimale hinder van je bedrijfsactiviteiten.
  • Korte terugverdientijd: Het is een relatief goedkope oplossing om extra ruimte te creëren. Door de hoge kosten die gepaard gaan met het huren van extra ruimte of het verhuizen naar een groter pand, is een verdiepingsvloer snel terugverdient.
  • Flexibiliteit: Sommige verdiepingsvloeren zijn modulair en aanpasbaar, wat betekent dat je de indeling van de ruimte kunt aanpassen aan veranderende behoeften.

Benieuwd hoe deze voordelen van toepassing zijn op jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Veel gestelde vragen

Hoeveel kost een verdiepingsvloer laten maken?

De kosten voor het laten maken van een verdiepingsvloer kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de vloer, het type materiaal dat wordt gebruikt, en de complexiteit van de installatie. Naast de kosten voor de vloer zelf, moet je ook rekening houden met eventuele bijkomende kosten voor het aanpassen van de verlichting of ventilatie in het pand. Ook is het mogelijk dat je een vergunning nodig hebt voor het maken van een verdiepingsvloer, wat extra kosten met zich mee kan brengen. Kortom, de kosten van een verdiepingsvloer verschillen erg per situatie. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan voor jouw magazijn, bedrijfshal of bedrijfspand.

Voor wie is een houten verdiepingsvloer geschikt?

Een houten verdiepingsvloer is ideaal voor lichte tot middelzware toepassingen. Deze vloeren zijn perfect voor kantoorruimtes, lichte opslag of showrooms waar een natuurlijke uitstraling belangrijk is. Houten verdiepingsvloeren zijn lichter van gewicht, wat betekent dat ze minder belasting uitoefenen op de bestaande structuur van het gebouw. Bovendien zijn ze eenvoudig en snel te installeren. Wil je weten of een houten verdiepingsvloer geschikt is voor jouw situatie? Neem dan contact met ons op voor advies op maat.

Moet ik kiezen voor een nieuwe of gebruikte verdiepingsvloer?

De keuze tussen een nieuwe of gebruikte verdiepingsvloer hangt af van je behoeften en budget. Een nieuwe verdiepingsvloer biedt de mogelijkheid tot maatwerk, maximale flexibiliteit en voldoet aan de nieuwste normen en specificaties. Een gebruikte verdiepingsvloer kan een goedkopere optie zijn en is vaak sneller beschikbaar. Beide opties hebben hun voordelen, en het is belangrijk om te overwegen welke het beste past bij jouw situatie.


Werkwijze Ludec

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Stap 5

Samenwerken?

Twijfel niet contact op te nemen bij vragen naar de mogelijkheden!

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl