Verdiepingsvloer laten plaatsen

Wordt je bedrijfshal, bedrijfspand of magazijn alweer te klein? Geen zorgen! Een verdiepingsvloer is een uitstekende én eenvoudige manier om extra ruimte te creëren. Zo kun je zonder problemen langer gebruik blijven maken van je huidige pand. Een vloer als deze is een constructie die bovenop de bestaande vloer wordt gebouwd, en wordt ook wel tussenverdieping of systeemvloer genoemd. Hierdoor ontstaat er extra ruimte waar je bijvoorbeeld extra magazijnstellingen of werkplekken kunt plaatsen. Zo’n tussenverdieping wordt op maat gemaakt en kan daarom worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw magazijn. Door het plaatsen van een verdiepingsvloer kan je bedrijf groeien zonder direct te hoeven verhuizen naar een groter pand, wat veel werk en bovendien veel extra kosten met zich mee brengt. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor een verdiepingsvloer in jouw pand? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Verdiepingsvloer bedrijfshal

Als je op zoek bent naar een oplossing voor extra opslagruimte in je bedrijfshal, dan is het installeren van een verdiepingsvloer een slimme keuze. Door een tussenverdieping te plaatsen zorg je ervoor dat de beschikbare ruimte efficiënter wordt gebruikt en de opslagcapaciteit wordt vergroot vergroten, zonder dat je extra vierkante meters hoeft te huren of te kopen. Een verdiepingsvloer kan worden geïnstalleerd in vrijwel elke bedrijfshal, ongeacht de grootte of de indeling. Het biedt ook de flexibiliteit om de ruimte aan te passen aan de specifieke behoeften van je bedrijf. Bijvoorbeeld, als je meer kantoorruimte nodig hebt, kan de verdiepingsvloer worden omgebouwd tot een extra werkplek. Een verdiepingsvloer in je bedrijfshal kan snel worden geïnstalleerd, wat betekent dat je je bedrijfsactiviteiten niet lang hoeft stil te leggen.

verdiepingsvloer magazijn

Verdiepingsvloer magazijn

Een verdiepingsvloer in je magazijn is een slimme en effectieve manier om de opslagcapaciteit te vergroten. Met een verdiepingsvloer creëer je namelijk extra ruimte zonder dat je daarvoor een nieuw magazijn hoeft te bouwen of moet verhuizen naar een groter pand. Door een tussenverdiepings te plaatsen kun je je bestaande ruimte dus beter benutten en het verhoogd daarnaast ook meteen de waarde van je pand, wat voordelig is wanneer je deze wilt verkopen. Een goede investering dus. Een ander voordeel van een verdiepingsvloer is dat het de logistiek in je magazijn kan verbeteren doordat voorraad overzichtelijker op zijn plek staan en dus gemakkelijker te beheren is.

Kosten verdiepingsvloer bedrijfshal

De kosten van een verdiepingsvloer zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals de afmetingen van de vloer, het gewenste draagvermogen, de gebruikte materialen en de mate van afwerking. De kosten van een verdiepingsvloer in je bedrijfshal kunnen dus erg verschillen per pand. Om een nauwkeuriger beeld te krijgen van de kosten, kun je het beste contact met ons opnemen. Dan bespreken we samen de mogelijkheden en maken we op basis van jouw wensen een vrijblijvende offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Veel gestelde vragen

Hoeveel kost een verdiepingsvloer laten maken?

De kosten voor het laten maken van een verdiepingsvloer kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de vloer, het type materiaal dat wordt gebruikt, en de complexiteit van de installatie. Naast de kosten voor de vloer zelf, moet je ook rekening houden met eventuele bijkomende kosten voor het aanpassen van de verlichting of ventilatie in het pand. Ook is het mogelijk dat je een vergunning nodig hebt voor het maken van een verdiepingsvloer, wat extra kosten met zich mee kan brengen. Kortom, de kosten van een verdiepingsvloer laten maken verschillen erg per situatie. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan voor jouw magazijn, bedrijfshal of bedrijfspand.

Kan ik een verdiepingsvloer laten maken?

Wil je weten of een verdiepingsvloer voor jouw magazijn, bedrijfshal of bedrijfspand een optie is? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken samen naar jouw specifieke situatie en bespreken graag alle mogelijkheden met je. Je kunt dan eventueel aansluitend ook een offerte aanvragen.


Werkwijze Ludec

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Stap 5

Samenwerken?

Twijfel niet contact op te nemen bij vragen naar de mogelijkheden!

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl