De experts van Ludec zijn er voor al je verbouwingen. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare partner voor de afbouw of het volledige projectmanagement van een verbouwing wilt laten verzorgen: wij zijn er voor je. We hebben jarenlange ervaring met het verbouwen van winkels, kantoren, scholen en vele andere bouwprojecten. We nemen je graag alle zorgen uit handen. Je profiteert met onze diensten standaard van de onderstaande zekerheden:

  • Specialisatie in grootschalige utiliteitsbouw
  • 20+ jaar ervaring met verbouwingen
  • Ludec gebruikt uitsluitend gecertificeerde materialen en producten
  • Samenwerking met gerenommeerde leveranciers

Met meer dan twintig jaar ervaring op zak en veel kennis van het vakgebied, zijn we de juiste partner voor projectbegeleiding bij iedere verbouwing. Neem contact op met onze specialisten en ontdek wat er mogelijk is voor jou.

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Onze verbouwingsprojecten

Ludec heeft al veel mooie projecten mogen afronden. We verzorgen de verbouwing van allerlei soorten panden en realiseren onder andere winkelketens en vastgoed voor grote opdrachtgevers. Bekijk hieronder verschillende soorten verbouwingen waarbij we het volledige project uit handen kunnen nemen.

Verbouwingen

Ludec verbouwt kantoorpanden efficiënt en met de uiterste expertise. We zorgen ervoor dat de dagelijkse werkzaamheden niet stil komen te liggen, maar zo veel mogelijk gewoon door kunnen gaan. Dankzij onze strakke planning zijn wij dé partner op weg naar jouw nieuwe werkomgeving.

Kantoor verbouwen

Voor de verbouwing van je winkelpand reken je op Ludec. We begrijpen dat tijd geld is en de verbouwing zo snel mogelijk moet gebeuren. Bij Ludec gaan we voor de beste balans tussen topkwaliteit en een snelle oplevering. Laat het project verzorgen door echte experts.

Winkel verbouwing

Ook bij het verbouwen van een school komt veel kijken. Net als bij een winkel of een kantoor is het belangrijk dat het pand binnen een specifiek tijdsbestek opgeleverd wordt. Door onze planning goed aan te passen op die van de school, kan het geplande lesprogramma gewoon blijven doorgaan.

School verbouwen

Een horeca verbouwing heeft veel voeten in de aarde, maar is van groot belang. Als horecaondernemer wil je natuurlijk dat je restaurant, fastfoodketen of café er representatief en uitnodigend uitziet. Daarnaast kan een verbouwing goed van pas komen om juist verder uit te breiden en zo meer gasten te ontvangen.

Horeca verbouwing

Werk leidingen en bedradingen op een makkelijke én mooie manier weg met het systeemplafond van Ludec. Onze vakmensen plaatsen een verlaagd plafond in je winkel of kantoor. Deze zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens energiebesparend.

Systeemplafond

Deel de ruimte van je pand slimmer in met de systeemwanden van Ludec. Deze verplaatsbare scheidingswanden worden op maat gemaakt, zodat ze altijd in jouw woning of bedrijfspand passen. Laat je direct adviseren en benut elke vierkante meter optimaal.

Systeemwanden

De planning van verbouwingen

Een van de meest essentiële onderdelen tijdens de renovatie of afbouw van een pand is de planning. We houden de planning gedurende het complete project dan ook scherp in de gaten. Onverhoopte problemen zullen we nooit uit de weg gaan, maar zo snel mogelijk oplossen. Op deze manier leveren we het project volledig volgens afspraak op het afgesproken moment turnkey op.

Lean bouwprojecten

Bij Ludec hanteren we een werkwijze die gebaseerd is op lean bouw. We richten al onze werkprocessen precies zo in dat alle handelingen ook daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn. We hebben niet alleen de bouw in eigen beheer, maar ook de logistiek. Doordat we alle producten en materialen in eigen opslag hebben, is er geen extern projectmanagementbureau nodig. Voor jou als opdrachtgever is dit extra handig, omdat je zo één aanspreekpunt hebt voor het complete verbouwingsproject. Je rekent op onze professionele diensten van a tot z.

Contact

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw verbouwingsproject kunnen betekenen of heb je nog vragen over hoe wij te werk gaan? Neem vandaag nog contact op met de professionals van Ludec. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan. Bel 073 511 9686 of stuur een e-mail naar info@ludec.nl.

073 511 9686 info@ludec.nl