Bij de verbouwing van een school komt een hoop kijken. Het verbouwen van scholen is eigenlijk vrijwel altijd uit noodzaak: de school is te klein geworden of is simpelweg aan renovatie toe. Het is van het grootste belang dat het lesprogramma gewoon door kan blijven gaan, dus de planning voor de verbouwing moet daar goed op aangepast worden. Daarom wil je kunnen rekenen op een ervaren projectmanager die ervoor zorgt dat alles vlekkeloos volgens plan verloopt. Profiteer van de professionele diensten van Ludec. We staan je bij gedurende de volledige renovatie of afbouw van de school en ontzorgen je door middel van een strakke planning en nette afwerking.

  • Gespecialiseerd in grootschalige utiliteitsbouw
  • Meer dan 20 jaar ervaring met schoolverbouwingen
  • We werken uitsluitend met gecertificeerde materialen en producten
  • Samenwerking met gerenommeerde leveranciers

Dankzij onze jarenlange ervaring en gedegen kennis van het vakgebied zijn we dé partner voor projectbegeleiding bij de verbouwing of renovatie van schoolpanden. Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Onze verbouwingsprojecten

Ludec is al meer dan 20 jaar actief in grootschalige utiliteitsbouw en tijdens deze periode hebben we al heel veel prachtige projecten mogen afronden. We werken veelvuldig voor grote instanties en vinden pas dat de klus klaar is wanneer jij als opdrachtgever helemaal tevreden bent. Lees meer over ons en neem gerust een kijkje bij onze afgeronde projecten.

Schoolverbouwing van a tot z verzorgd

Bij het verbouwen van scholen zijn we er voor je van begin tot eind: van de planning van de projectontwikkelaar tot het regelen van een bouwvergunning kun je op ons rekenen. Met onze professionele werkwijze en jarenlange ervaring ben je ervan verzekerd dat alles op de afgesproken datum opgeleverd wordt. Uiteraard staat de continuïteit van het schoolprogramma voorop. Dankzij onze specialisten verloopt de verbouwing of afbouw van de school precies zoals gepland en ondervinden zowel het personeel als de leerlingen hiervan geen hinder.

Planning voor de renovatie van een school

We begrijpen dat de planning van cruciaal belang is bij het renoveren of verbouwen van een school. Een zo kort mogelijke doorlooptijd is uiteraard gewenst. Projectplanning behoort dan ook tot onze belangrijkste werkzaamheden. Gelukkig zijn de experts van Ludec zeer ervaren in het nauwlettend monitoren van de planning gedurende het complete verbouwingsproject. We lossen eventuele onverwachte obstakels tijdig op en leveren de school geheel volgens afspraak turnkey op.

School verbouwen volgens de werkwijze van Ludec

Onze werkwijze kenmerkt zich door lean bouw. We richten onze bouwprojecten precies zo in dat alle activiteiten binnen het project van waarde zijn en er geen verspillingen optreden. Zo hebben we buiten de bouw zelf ook de logistiek in eigen beheer. Alle producten en materialen nemen we in eigen opslag, zodat we optimale controle hebben over het proces en onze beloftes waar kunnen maken. Hierdoor is er geen extern projectmanagementbureau nodig en zijn de experts van Ludec altijd op de hoogte van het gehele proces.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het verbouwen van een schoolpand? Neem vrijblijvend contact op met de professionals van Ludec. We denken graag met je mee. Bel +31 (0) 73 511 9686 of stuur een e-mail naar info@ludec.nl.

073 511 9686 info@ludec.nl