Afbouwwerkzaamheden

Meer dan 20 jaar ervaring
En dat zie je!

Ludec neemt de volledige verantwoordelijkheid over de afbouw van je woning of bedrijfspand uit handen. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis leveren we elk gebouw turnkey op. We voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit, waardoor we snel en voordelig werken.

  • Meer dan 20 jaar ervaring met afbouwprojecten
  • Gespecialiseerd in grootschalige utiliteitsbouwprojecten
  • Samenwerking met gerenommeerde leveranciers
  • We werken uitsluitend met gecertifieerde materialen en producten

Benieuwd hoe we jouw wensen realiseren? Neem vandaag nog contact met ons op.

073 511 9686 Stuur een bericht

Opgeleverde projecten

Afbouwwerkzaamheden

Onze afbouwwerkzaamheden bestaan onder andere uit het plaatsen en afwerken van wanden, vloeren en plafonds én het aanbrengen van brandwerende constructies.

  • Systeemwanden: met onze systeemwanden splitsen we een hal of magazijn in verschillende ruimtes.
  • Systeemplafonds: het verbergen van elektriciteitsleidingen en verwarmings- en ventilatiesystemen. Dankzij onze systeemplafonds krijgt je pand een strakke en afgewerkte uitstraling.
  • Timmerwerk: voor de afwerking van een pand hebben we ervaren en professionele vakmensen in dienst die het timmerwerk verrichten.
  • Interieurbouw en betimmeringen: bij het realiseren van het interieur van je dromen houden we ons bezig met de mix van design, functionaliteit en sfeer.
  • Brandwerende applicaties: we zorgen dat je bedrijfspand aan alle gestelde veiligheidseisen voldoet. Daarnaast voorkomen brandwerende applicaties branduitbreiding.

Timmerwerk

Het verrichten van timmerwerk is een belangrijk onderdeel van de afbouw van een woning of pand. Ook hierin ontzorgt Ludec je volledig. We leveren maatwerk en stellen samen met jou een plan op waar je tevreden mee bent. Wil je dat er nieuwe deuren en kozijnen worden geplaatst of wil je graag balies en bars laten bouwen? Vraag ons wat de mogelijkheden zijn in jouw bedrijfspand of woning en we stellen een plan op maat op.

Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Vrijblijvende afspraak maken

Wat is afbouw?

Afbouw is de fase na de ruwbouw. Dat wil zeggen, wanneer de woning wind- en waterdicht is en de riolering geplaatst is. Afbouwwerkzaamheden bestaan onder andere uit het stucwerk, vloer- en plafondafwerking, plaatsen van systeemwanden en het aanbrengen van brandwerende applicaties.

Specialist in droge afbouw

Onder droge afbouw vallen alle werkzaamheden zonder droogtijd. Dit is een zeer efficiënte bouwmethode waarbij we het pand sneller kunnen opleveren dan wanneer we werken met natte afbouw.

Werkgebied

We zijn gespecialiseerd in de afbouw van grootschalige utiliteitsbouwprojecten, zoals distributiecentra, scholen, hoofdkantoren. We worden door de klant zelf ingeschakeld of we werken vanuit de architect. Door onze jarenlange ervaring is geen complex ons te groot. We werken samen met gerenommeerde leveranciers, waardoor we snel kunnen schakelen en de beste oplossing bieden in elke situatie.

Neem contact op met Ludec

We vertellen je graag meer over onze bouwdiensten. Plan een vrijblijvend gesprek in en ontdek wat we voor je kunnen betekenen. Je kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 73 511 9686 of stuur een bericht naar info@ludec.nl.