Stucwanden

Op zoek naar een strakke oplossing voor je kantoor- of winkelpand om ruimten van elkaar af te scheiden? Gestuukte systeemwanden, ook wel stucwanden genoemd, zorgen voor een nette en ruimtelijke uitstraling. Deze wanden zijn eenvoudig overschilderbaar in elke gewenste kleur. Bovendien kunnen we de stucwanden in talloze afwerkingen leveren. Laat jouw gestuukte scheidingswanden verzorgen door Ludec en profiteer van onze complete service. Je rekent hoe dan ook op de onderstaande zekerheden:

  • Veelzijdig toepaspaar in winkel- en kantoorpanden
  • Full service van eerste advies tot laatste afwerking
  • Ervaren team van 35 specialisten
  • Uitsluitend gecertificeerde materialen en producten
  • Binnen 24 uur een reactie op je e-mail

Wil je weten wat er mogelijk is op het gebied van stucwanden of andere systeemwanden voor jouw bedrijf? Neem gerust contact op met onze experts via de onderstaande knoppen.

073 511 9686 Stuur een bericht

Gestuukte scheidingswanden

Stucwanden zijn zeer veelzijdig toepasbaar en zijn ideaal als afscheidingswand die ruimten in delen isoleert. De gestuukte systeemwanden zijn snel geïnstalleerd dankzij de eenvoudige montage die niet veel tijd in beslag neemt. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook kosten. We werken de wanden geheel naar jouw wensen af in de stijl die past bij je kantoor- of winkelpand.

Onze werkwijze

Stap 1

Interesse in stucwanden? Neem contact op met de specialisten van Ludec en ontdek de mogelijkheden.

Stap 2

We denken graag met je mee en kijken wat er mogelijk is. Daarom komen we graag bij je langs om de huidige situatie te beoordelen.

Stap 3

We voorzien je van een passend advies en stellen een vrijblijvende offerte op van de nodige werkzaamheden in jouw bedrijfspand.

Stap 4

Op de afgesproken datum komen onze experts langs voor het vakkundig plaatsen van de stucwanden.

Stap 5

Na een allerlaatste controle leveren we je pand weer helemaal netjes op. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Systeemwanden en meer

Ludec biedt méér dan alleen stucwanden voor kantoren en winkelpanden. We verzorgen verschillende soorten systeemwanden en systeemplafonds, compleet op maat en helemaal naar jouw voorkeuren. Bekijk ook de mogelijkheden van brandwerende applicaties voor optimale brandveiligheid in professionele omgevingen. Onze experts denken graag met je mee over een passende oplossing.

Contact

Ben je benieuwd wat er mogelijk is met stucwanden in jouw bedrijfspand? Of wil je weten wat de specialisten van Ludec voor je kunnen betekenen? Neem voor informatie en advies gerust contact met ons op. Dat kan via 073 511 9686 of info@ludec.nl.

073 511 9686 Stuur een bericht