Brandwerende coating

Door brandwerende coating aan te brengen op betonnen en stalen constructies, voorkomen we dat een eventuele brand zich kan uitbreiden binnen jouw bedrijfspand. Ludec past professioneel applicaties toe ten behoeve van brandpreventie en brandveiligheid. De veiligheid staat altijd voorop. Om in geval van brand een instorting te voorkomen, brengen we brandvertragende coating aan op de draagconstructies. De isolerende werking van de coating zorgt voor een verhoogde draagkracht van de constructie, waardoor hij niet snel bezwijkt. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van brandveilig spuiten en adviseren je graag over alle mogelijke brandwerende applicaties. Je kunt bij ons altijd van de volgende voordelen op aan:

  • Toepasbaar in alle mogelijke panden
  • A tot z service: van advies tot afwerking
  • Uitsluitend gecertificeerd materiaal
  • Ervaren team van 5 specialisten
  • Altijd binnen 24 uur een reactie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van brandwerende coating voor jouw bedrijfspand? Neem gerust contact met ons op! We denken graag met je mee.

073 511 9686 Stuur een bericht

Wat is brandwerende coating?

Door brandwerende coating aan te brengen garanderen we een duurzame bescherming van het pand én een veilige evacuatietijd in geval van brand. Hiermee is het brandwerend spuiten een effectieve manier om de brandveiligheid in gebouwen te vergroten. Daarnaast voldoe je hiermee aan de Nederlandse wetgeving, die eist dat bijvoorbeeld kantoorpanden en openbare gebouwen een brandweerstand van minimaal 60 minuten hebben.

Brandwerend spuiten is zeer specialistisch werk, dat onder strenge controle uitgevoerd wordt. Laat jouw pand daarom brandveilig maken door de experts van Ludec. We bieden een bescherming van het oppervlak die jarenlang meegaat. Bovendien kunnen we de coating voorzien van een toplaag in elke gewenste RAL-kleur.

Brandwerend spuiten en meer

Ludec verzorgt naast brandwerende coating diverse andere brandwerende toepassingen. Zo zijn we er bijvoorbeeld ook voor advies en plaatsing van systeemplafonds en systeemwanden. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met onze experts!

Onze werkwijze

Stap 1

Voor een eerste advies neem je online of telefonisch contact op met Ludec.

Stap 2

We komen bij je langs en voeren geheel vrijblijvend een inspectie uit van jouw pand.

Stap 3

Onze specialisten adviseren je over de brandveiligheid en voorzien je van een offerte van de gewenste werkzaamheden.

Stap 4

Op een afgesproken moment komen we opnieuw langs en brengen we de brandwerende coating vakkundig aan.

Stap 5

Na een laatste controle laten we jouw pand netjes en brandveilig achter.

Contact met Ludec

Ben je benieuwd wat er mogelijk is op het gebied van brandwerend spuiten of wil je graag advies voor jouw situatie? We helpen je graag jouw pand brandveilig te maken en te voldoen aan de wettelijk gestelde eisen op dit gebied. Bel 073 511 9686 of stuur een e-mail naar info@ludec.nl.

073 511 9686 Stuur een bericht