Brandwerende afdichting

Door middel van brandwerende afdichting werken we wanden en plafonds van bedrijfspanden naadloos af, zodat er geen brandoverslag kan plaatsvinden in geval van een brand. Hierdoor voorkom je dat een brand zich uitbreidt naar andere ruimtes in het pand. Op deze manier draagt brandwerende afdichting bij aan de brandveiligheid. We passen de afdichting toe tijdens de afbouw van nieuwbouw en renovaties van woningen, bedrijfspanden en utiliteitsbouw. Onze specialisten adviseren je graag over alle brandwerende applicaties en verzorgen je complete project: van het eerste advies tot aan de allerlaatste afwerking. De voordelen in het kort:

  • Toe te passen in alle soorten panden
  • Complete service: van eerste advies tot laatste afwerking
  • Alleen gecertificeerde producten en materialen
  • Ervaren team van 5 experts
  • Altijd binnen 24 uur een reactie per e-mail

Ben je benieuwd wat er mogelijk is op het gebied van brandwerende afdichting voor jouw pand? Laat het ons gerust weten! Neem contact op met onze specialisten via de onderstaande knoppen.

073 511 9686 Stuur een bericht

Wat is brandwerende afdichting?

Om de brandveiligheid van panden te vergroten en aan de gestelde eisen hiervoor te voldoen, kies je voor brandwerende afdichting. Door open gleuven, kieren en andere ruimtes in wanden, vloeren en plafonds af te dichten, kan een brand zich niet zo snel verspreiden binnen het gebouw. Als de brand gecompartimenteerd is, kan hij eenvoudiger worden beheerst. Laat het afdichten altijd aan een professional over, zo ben je verzekerd van optimale brandveiligheid en voldoe je aan de technische voorschriften uit het Bouwbesluit. Het ervaren team van Ludec vertelt je graag wat er mogelijk is en helpt je de brandveiligheid in jouw pand te maximaliseren.

Brandwerende afdichting en meer

Naast brandwerende afdichting vind je bij Ludec nog veel meer brandwerende toepassingen. We plaatsen bijvoorbeeld ook systeemplafonds en systeemwanden. Eigenlijk kun je bij ons terecht voor alle mogelijke afbouwwerkzaamheden. Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden!

Onze werkwijze

Stap 1

Weten wat er mogelijk is? Neem contact op met Ludec.

Stap 2

Onze experts voeren vrijblijvend een inspectie van jouw pand uit.

Stap 3

We geven je kosteloos advies en een offerte voor de werkzaamheden.

Stap 4

We komen langs en voeren de brandwerende afdichting vakkundig uit.

Stap 5

We doen nog een laatste controle en leveren jouw pand netjes en brandveilig op.

Contact

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van brandwerende afdichting of wil je weten hoe we jouw pand brandveilig kunnen maken? We voorzien je graag van een passend advies. Bel 073 511 9686 of stuur een e-mail naar info@ludec.nl.

073 511 9686 Stuur een bericht