Metal stud wanden

Voor nette en efficiënte systeemwanden in je bedrijfspand zijn metal stud wanden een goede keuze. Deze stevige scheidingswanden bestaan uit een metalen profiel, isolatiemateriaal en gipsplaten. Systeemwanden die opgebouwd zijn volgens het metal stud principe kenmerken zich door de uitstekende geluidsisolerende eigenschappen en zijn bovendien brandwerend. De wanden zijn naadloos afgewerkt en multifunctioneel toepasbaar. Laat jouw metal stud wanden verzorgen door Ludec en profiteer van de vele voordelen:

  • Toepasbaar in alle soorten panden
  • Van a tot z geregeld: van advies tot installatie
  • Gecertificeerde producten en materialen
  • Ervaren team van 35 specialisten
  • Altijd binnen 24 uur een reactie per e-mail

Meer weten over de mogelijkheden? Neem voor informatie of advies gerust contact op met onze experts. Dat kan via de onderstaande knoppen.

073 511 9686 Stuur een bericht

Wat zijn metal stud wanden?

Metal stud wanden zijn systeemwanden die opgebouwd zijn uit een licht metalen profiel waar beplating tegenaan geschroefd wordt. Je kunt metal stud wanden op zeer uiteenlopende manieren laten samenstellen en opbouwen. Zo zijn ze bijvoorbeeld als scheidingswand toepasbaar, maar ook als voorzetwand. Met de scheidingswanden deel je eenvoudig grote ruimten naar eigen inzicht op in verschillende ruimten. Met metal stud voorzetwanden is het mogelijk om leidingen of kabels weg te werken en buitenmuren beter te isoleren. Dankzij de variatie in typen beplating, isolatie en profielen kun je de wanden volledig op maat laten maken naar je eigen wensen.

Metal stud wand plaatsen

Onze metal stud wanden staan bekend vanwege de vlotte montage en de extra strakke afwerking. De naadloze finish zorgt voor een nette uitstraling. Kies je ervoor om metal stud wanden te laten plaatsen, dan verzorgen we het complete project, van advies tot implementatie. We inventariseren je wensen en vertellen graag wat er mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan specifieke eisen voor de brandveiligheid of geluidsisolatie.

Metal stud wanden worden beplaat met gipskarton, waarvan we de naden en schroefgaten onzichtbaar afwerken. Vervolgens kan de vlakke wand op verschillende manieren worden afgewerkt. Laat de wanden bijvoorbeeld behangen of spuiten of kies voor een unieke fotoprint die helemaal past bij jouw bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Onze werkwijze

Stap 1

Voor meer informatie over de mogelijkheden van metal stud wanden neem je eenvoudig contact op met Ludec.

Stap 2

We komen graag bij je langs om de huidige situatie te beoordelen en daarnaast de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken.

Stap 3

Na een passend advies voor jouw bedrijfspand, ontvang je van ons een vrijblijvende offerte van de nodige werkzaamheden.

Stap 4

Op de afgesproken datum plaatsen we de metal stud wanden vakkundig in jouw bedrijfspand.

Stap 5

We voeren nog een laatste controle uit en ruimen alles netjes op. Wij zijn pas klaar als jij tevreden bent!

Systeemwanden en meer

Naast metal stud wanden biedt Ludec diverse andere soorten systeemwanden. Neem gerust een kijkje en ontdek welke wanden geschikt zijn voor jouw bedrijfspand. Ook voor systeemplafonds en brandwerende applicaties kun je terecht bij onze specialisten. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Contact

Wil je graag meer informatie over de metal stud wanden of ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Onze specialisten staan je graag te woord. Neem contact met ons op via 073 511 9686 of stuur een e-mail naar info@ludec.nl.

073 511 9686 Stuur een bericht