Glazen scheidingswand

Ben je van plan om je kantoorruimte op te delen, maar weet je nog niet hoe? Voor een open en moderne uitstraling in je pand zijn glazen wanden dé oplossing. Hiermee creëer je plekken waar je medewerkers zich kunnen afzonderen en waar ze kunnen vergaderen, zonder af te doen aan de ruimtelijke structuur.

Ludec voorziet je van degelijk advies en verzorgt de complete installatie van de muren. Voor meer informatie neem je contact op met onze experts.

073 511 9686 Stuur een bericht

  • Een open uitstraling met optimale lichtwerking
  • Veelzijdig toepasbaar in alle panden
  • Complete service: van advies tot installatie
  • Ervaren specialisten & gecertificeerde producten
  • Binnen 24 uur een reactie per e-mail

Waarom een glazen scheidingswand?

Een glazen systeemmuur is een scheidingswand die naast het metalen frame volledig uit glas bestaat. Het grootste voordeel van glazen wanden voor binnen is dat het mogelijk is om ze makkelijk op maat in alle panden en op iedere plek te installeren. Ze geven de opgedeelde ruimte een moderne uitstraling en bieden een open structuur.

Door de transparante scheidingswanden heb je nooit het gevoel dat je opgesloten zit en maak je makkelijker contact met je collega’s. De specialisten van Ludec monteren de glazen wanden snel en met uiterste zorg. Zo verzekeren we je van een goede installatie.

Glazen scheidingswanden voor op kantoor

Glazen scheidingswanden die onze specialisten plaatsen, hebben een moderne en nette uitstraling en zorgen voor een rustige werkomgeving. Het opdelen van een ruimte met een glazen scheidingswand gaat bij Ludec nooit ten koste van de openheid en lichtinbreng op kantoor. Dankzij de transparante muren behoud je het open karakter en wordt het natuurlijke licht nog steeds optimaal benut.

Onze glazen kantoorwanden zijn op hoog niveau geluidsisolerend. Is dit nog niet voldoende? Dan zijn ze op aanvraag te voorzien van een extra geluidswerende afwerking. Hiermee bieden de glazen wanden voor binnen nog steeds de gewenste privacy en rust.

Een moderne glazen scheidingswand is daarom dé oplossing om het werkcomfort te verbeteren en zo de productiviteit en efficiëntie te verhogen.

Uitsluitend maatwerk

Bij Ludec leveren we uitsluitend maatwerk en houden we altijd rekening met je voorkeuren en eisen. Heb je nog vragen of wil je advies ontvangen van onze specialisten? Twijfel dan niet en bel ons of stuur een e-mail naar info@ludec.nl.

073 511 9686 Stuur een bericht

Glazen wand plaatsen door Ludec

De experts van Ludec zijn er voor jouw systeemwandprojecten van begin tot eind. We begrijpen dat geen enkel pand hetzelfde is en dat ieder bedrijf persoonlijke voorkeuren heeft voor het plaatsen van glazen wanden. Daarom leveren we uitsluitend maatwerk voor glazen kantoorwanden. Zo zorgen we ervoor dat de wanden die we leveren precies aansluiten op jouw wensen.

  • Elke indeling naar jouw voorkeuren mogelijk
  • Geluidsisolerend
  • Zijn brandwerend en doorvalveilig te maken
  • In combinatie te plaatsen met diverse systeemplafonds

Allereerst komen we bij je langs om de ruimte te inventariseren. We gaan met je in gesprek over de mogelijkheden en voorzien je van duidelijk advies. Vervolgens maken we een plan voor het plaatsen van de wanden. We zijn pas klaar als je 100% tevreden bent.

Onze werkwijze

Stap 1

Meer weten over de mogelijkheden van glazen wanden? Neem gerust contact op met de experts van Ludec.

Stap 2

We komen graag bij je langs om de huidige situatie te beoordelen. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en mogelijkheden.

Stap 3

Nadat je van ons een passend advies hebt ontvangen, stellen we vrijblijvend een offerte op van de benodigde werkzaamheden.

Stap 4

Op de afgesproken dag komen we langs voor het vakkundig plaatsen van de glazen wanden in jouw bedrijfspand.

Stap 5

We voeren nog een laatste controle uit en leveren de glaswanden netjes op. We gaan niet weg voor jij helemaal tevreden bent.

Glazen wanden en meer afbouwwerkzaamheden

Bij Ludec kun je altijd terecht voor de opdeling van je kantoor door middel van glazen wanden. Ze zijn veelzijdig toepasbaar in zowel kantoren als winkelpanden. Ludec maakt jouw bedrijfspand volledig af in de stijl van het bedrijf.

Onze experts verzorgen naast afbouwwerkzaamheden complete kantoorrenovaties en winkelverbouwingen. We helpen je onder andere ook met de installatie van systeemplafonds en brandwerende applicaties. We adviseren je graag waar nodig over een passende oplossing voor jouw situatie.

Neem contact op met Ludec

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en hoe we je ruimte het beste kunnen opdelen met glazen wanden op kantoor? We zijn je graag van dienst en leveren totaalservice op maat: van advies tot installatie. Neem contact met ons op via 073 511 9686 of info@ludec.nl.

073 511 9686 Stuur een bericht