Glazen wanden

Voor een open, transparante en lichte uitstraling in bedrijfspanden kies je voor glazen wanden als afscheiding tussen ruimten. Kantoren hebben vandaag de dag een moderne en frisse uitstraling en bestaan daardoor vaak uit grote, open ruimten. Om plekken te creëren waar men zich kan afzonderen of waar er vergaderd kan worden zonder af te doen aan de ruimtelijke uitstraling, zijn glazen wanden dé oplossing. Hiermee behoud je het open karakter van het kantoor en wordt het natuurlijke licht optimaal benut. Ga voor glazen wanden en laat jouw project compleet verzorgen door de experts van Ludec.

  • Een open uitstraling met optimale lichtwerking
  • Veelzijdig toepasbaar in alle panden
  • Complete service van advies tot en met installatie
  • Ervaren specialisten, gecertificeerde producten
  • Binnen 24 uur een reactie via e-mail

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe glazen wanden jouw kantoorpand naar een hoger niveau tillen? Onze specialisten vertellen je er alles over en adviseren je graag. Neem contact met ons op via de onderstaande buttons.

073 511 9686 Stuur een bericht

Glazen scheidingswand voor op kantoor

Een glazen scheidingswand voor onder andere vergaderruimten heeft niet alleen een stijlvolle en moderne uitstraling, maar zorgt ook voor een rustige werkomgeving. Het opdelen van de ruimte hoeft absoluut niet ten koste te gaan van de openheid en het licht op kantoor. Onze glaswanden scoren goed op het gebied van geluidsisolatie zijn te voorzien van een extra geluidswerende afwerking. Hiermee bieden de wanden precies de privacy en rust die soms gewenst zijn.

Onze werkwijze

Stap 1

Meer weten over de mogelijkheden van glazen wanden? Neem gerust contact op met de experts van Ludec.

Stap 2

We komen graag bij je langs om de huidige situatie te beoordelen. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en mogelijkheden.

Stap 3

Nadat je van ons een passend advies hebt ontvangen, stellen we vrijblijvend een offerte op van de benodigde werkzaamheden.

Stap 4

Op de afgesproken dag komen we langs voor het vakkundig plaatsen van de glazen wanden in jouw bedrijfspand.

Stap 5

We voeren nog een laatste controle uit en leveren de glaswanden netjes op. We gaan niet weg voor jij helemaal tevreden bent.

Glazen kantoorwanden van a tot z verzorgd

De experts van Ludec zijn er voor jouw project van begin tot eind. We begrijpen dat geen enkel pand hetzelfde is en dat ieder bedrijf persoonlijke voorkeuren heeft voor het plaatsen van glazen wanden. Daarom leveren we uitsluitend maatwerk voor glazen kantoorwanden. Zo zorgen we ervoor dat de wanden die we leveren precies zullen aansluiten op jouw wensen.

Allereerst komen we bij je langs om de ruimte te inventariseren. We gaan met je in gesprek over de mogelijkheden en adviseren je waar nodig. Vervolgens maken we een plan voor het plaatsen van de wanden. Wanneer het project is afgerond, gaan we pas weg als jij 100% tevreden bent.

Ludec: glazen wanden en meer

Bij Ludec vind je glazen wanden en andere systeemwanden die veelzijdig toepasbaar zijn in zowel kantoren als winkelpanden. Ludec maakt jouw kantoorpand volledig af in de stijl van het bedrijf. Onze experts verzorgen ook systeemplafonds en brandwerende applicaties. We adviseren je graag waar nodig over een passende oplossing voor jouw situatie.

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van glazen wanden voor jouw kantoorpand? Ontdek wat de specialisten van Ludec voor je kunnen betekenen en ontvang een passende offerte. We zijn te bereiken via 073 511 9686 of info@ludec.nl.

073 511 9686 Stuur een bericht