Op zoek naar een strakke oplossing voor je kantoor- of winkelpand om ruimten van elkaar af te scheiden? Gestuukte systeemwanden, ook wel stucwanden genoemd, zorgen voor een nette en ruimtelijke uitstraling. Deze wanden zijn eenvoudig overschilderbaar in elke gewenste kleur. Bovendien kunnen we de stucwanden in talloze afwerkingen leveren. Laat jouw gestuukte scheidingswanden verzorgen door Ludec en profiteer van onze complete service. Je rekent hoe dan ook op de onderstaande zekerheden:

  • Veelzijdig toepaspaar in winkel- en kantoorpanden
  • Full service van eerste advies tot laatste afwerking
  • Ervaren team van 35 specialisten
  • Uitsluitend gecertificeerde materialen en producten
  • Binnen 24 uur een reactie op je e-mail

Wil je weten wat er mogelijk is op het gebied van stucwanden of andere systeemwanden voor jouw bedrijf? Neem gerust contact op met onze experts via de onderstaande knoppen.

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Werkwijze Ludec

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Stap 5

Gestuukte scheidingswanden

Stucwanden zijn zeer veelzijdig toepasbaar en zijn ideaal als afscheidingswand die ruimten in delen isoleert. De gestuukte systeemwanden zijn snel geïnstalleerd dankzij de eenvoudige montage die niet veel tijd in beslag neemt. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook kosten. We werken de wanden geheel naar jouw wensen af in de stijl die past bij je kantoor- of winkelpand.

Systeemwanden en meer

Ludec biedt méér dan alleen stucwanden voor kantoren en winkelpanden. We verzorgen verschillende soorten systeemwanden en systeemplafonds, compleet op maat en helemaal naar jouw voorkeuren. Bekijk ook de mogelijkheden van brandwerende applicaties voor optimale brandveiligheid in professionele omgevingen. Onze experts denken graag met je mee over een passende oplossing.

Contact

Ben je benieuwd wat er mogelijk is met stucwanden in jouw bedrijfspand? Of wil je weten wat de specialisten van Ludec voor je kunnen betekenen? Neem voor informatie en advies gerust contact met ons op. Dat kan via 073 511 9686 of info@ludec.nl.