Omega systeemwand laten plaatsen

Ben je op zoek naar voordelige en veelzijdige systeemwanden met een luxe uitstraling? De Omega systeemwand biedt het beste van beide werelden. Het is mogelijk om jouw Omega wand op kantoor helemaal naar wens samen te stellen met bijvoorbeeld transparante glaselementen of opake materialen.

Er zijn eindeloos veel variaties te bedenken en dat maakt deze systeemwand zo populair. Benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraag voor een van onze experts? Neem dan snel contact op met Ludec.

Laat je systeemwand vakkundig door ons plaatsen en profiteer van alle voordelen:

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding dankzij eenvoudige en snelle montage
  • Veelzijdig toepaspaar in alle panden
  • Complete service van advies tot implementatie
  • Professioneel team met jarenlange ervaring
  • We reageren altijd binnen 24 uur op je e-mail
+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Voordelige systeemwanden met luxe uitstraling

Omega systeemwanden zijn gunstig geprijsd en van zeer goede kwaliteit. Bovendien kun je je scheidingswand zelf samenstellen en op vele manieren door ons laten afwerken.

Hierin is er veel mogelijk: kies voor betimmering, glasweefsel, een passend behang of bijvoorbeeld een opvallende fotoprint. Dankzij hun veelzijdigheid en scherpe prijs zijn omega systeemwanden een enorm populaire keuze in bedrijfspanden.

Omega wanden laten plaatsen op kantoor

De scheidingswanden met een Omega profiel zijn misschien wel de best verplaatsbare wanden voor op kantoor. Omdat een Omega wand uit allerlei materialen kan worden opgebouwd, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Dichte scheidingswand

Werken jij en je medewerkers het liefst in een geluidsdichte ruimte met opake muren, dan kun je een gesloten variant laten samenstellen. Neem hiervoor contact met ons op.

Transparante scheidingswand

Werk je in een kantoortuin en wil je de open en toegankelijke manier van werken behouden, kies dan voor de transparante versie.

Varianten combineren

Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om de twee varianten te combineren. Heb je specifieke ideeën over hoe je Omega wand eruit moet komen te zien, bel ons dan op 073 511 9686 of stuur een e-mail naar info@ludec.nl.

Deskundig advies en een Omega systeemwand op maat

Bij Ludec hebben we jarenlange ervaring met het monteren van allerlei soorten systeemwanden. Als je ervoor kiest om een Omega wand door ons te laten opbouwen en plaatsen, dan doen we dat altijd op maat.

Om alle uitvoerende werkzaamheden in één keer goed uit te voeren, gaan we graag met je om de tafel om je opties en wensen te bespreken. We komen ook vrijblijvend bij je langs om een inspectie uit te voeren. Zo kunnen we je voorzien van deskundig advies en de scheidingswand(en) snel en vakkundig plaatsen.

Werkwijze Ludec

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Stap 5

Bekijk ook onze andere systeemwanden

Bij Ludec vind je nog veel meer dan alleen de Omega systeemwanden. Neem een kijkje bij onze systeemwanden en kom erachter welke wanden het beste passen bij jouw bedrijf.

Daarnaast plaatsen we onder andere systeemplafonds en brandwerende applicaties. We verzorgen jouw bouwproject graag van a tot z.

Vragen of advies nodig? Neem contact op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een Omega wand in jouw bedrijfspand? Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem je gerust contact op met onze experts. We helpen je graag met het realiseren van systeemwanden die helemaal passen bij jouw bedrijf. Bel 073 511 9686 of stuur een e-mail naar info@ludec.nl.