Metal stud wanden laten installeren

Wil je je bedrijfspand of retail winkel verbouwen en opnieuw indelen? Laat dan nieuwe scheidingswanden op de gewenste plekken plaatsen. Voor nette en multifunctionele systeemwanden in je bedrijfspand of winkel zijn metal stud wanden de perfecte keuze. Onze specialisten werken de wanden naadloos af.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem voor informatie of advies gerust contact op met onze experts.

Laat jouw wanden verzorgen door Ludec en profiteer van de vele voordelen:

 • Toepasbaar in alle soorten panden
 • A tot z service: van advies tot installatie
 • Gecertificeerde producten en materialen
 • Deskundig team van ervaren specialisten
 • Altijd binnen 24 uur een reactie per e-mail
+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Wat zijn metal stud wanden?

Metal stud wanden zijn stevige scheidingswanden die bestaan uit een metalen profiel, isolatiemateriaal en een bepaalde soort plaatmateriaal. Dit kunnen bijvoorbeeld gipsplaten of geplastificeerde platen zijn die direct zijn afgewerkt, vlak in 1 kleur of met een patroon of motief erop.

Systeemwanden, die opgebouwd zijn volgens het metal stud principe, kenmerken zich door de uitstekende geluidsisolerende eigenschappen en zijn bovendien brandwerend.

De ideale metal stud wand voor ieder type gebouw of winkel

Je hebt de mogelijkheid bij Ludec om de wanden op zeer uiteenlopende manieren te laten samenstellen en opbouwen. Zo creëren we voor jou altijd de gewenste indeling, in alle soorten bedrijfspanden en retail winkels, zoals supermarkten, kledingwinkels, bouwmarkten, meubelwinkels en nog veel meer gebouwen.

Metal stud als scheidingswand

Metal stud wanden zijn multifunctioneel toepasbaar in bedrijfspanden en retail winkels. Je past ze bijvoorbeeld toe als scheidingswand, maar ook als voorzetwand. Met scheidingswanden deel je eenvoudig een grote ruimte naar eigen inzicht op in twee of meerdere kleinere ruimten.

Een moderne metal stud wand plaatsen, is dé snelste en voordeligste manier om een kantoorruimte te creëren die de productiviteit, rust en het comfort verbetert. Bij Ludec leveren we uitsluitend maatwerk en maken we aan de hand van je wensen de ideale scheidingswanden van metaal.

Metal stud voorzetwand

Het is ook mogelijk om metal stud wanden als voorzetwanden te gebruiken. We plaatsen ze voor bestaande muren die slecht afgewerkt zijn en een minder mooie uitstraling hebben.

Met een voorzetwand werk je makkelijk leidingen en kabels weg en creëer je tussenruimte om de buitenmuur beter te isoleren. Dankzij de variatie in typen beplating, isolatie en profielen, laat je de wanden bij Ludec volledig naar wens op maat maken.

Metal stud isolatie

Kies er ook meteen voor om de nieuwe voorzetwanden te voorzien van brandwerende isolatie. Met brandwerende isolatie bespaar je niet alleen op verwarmingskosten, maar zorg je er ook voor dat je bedrijfspand en winkel voldoet aan de brandveiligheidseisen en geluiden beter worden geabsorbeerd.

Veiligheid staat bij Ludec op één en daarom adviseren we je graag over de diverse soorten brandwerende applicaties. Laat de brandwerende metal stud isolatie altijd plaatsen door professionals.

Voordelen van deze wanden

Laat metal stud wanden plaatsen in je bedrijfspand en retail winkel en geniet van een aantal voordelen. Deze voordelen beïnvloeden onder andere de productiviteit op een positieve wijze en verhogen het gevoel van veiligheid.

 • Iedere indeling naar wens mogelijk
 • Veel afwerkingsopties, zoals behang, verf of stucwerk
 • Geluidsisolerend, tot 70 dB
 • Warmte-isolerend
 • Brandvertragend, tot wel 120 minuten
 • Goed in combinatie te gebruiken met andere systeemwanden en –plafonds

Werkwijze Ludec

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Stap 5

Metal stud wand plaatsen

We staan bij Ludec bekend om de vlotte montage van onze metal stud wanden in allerlei soorten panden en de extra strakke afwerking. De naadloze finish zorgt voor een nette uitstraling.

Kies je ervoor om metal stud wanden te laten plaatsen? We verzorgen het complete project, van advies tot installatie. We inventariseren je wensen en vertellen graag wat de mogelijkheden zijn. Denk bijvoorbeeld aan specifieke eisen voor de brandveiligheid of geluidsisolatie.

Metal stud wanden werken we af met gipskarton, waarvan we de naden en schroefgaten onzichtbaar wegwerken. Vervolgens kies je voor een van onze nette wandafwerkingen die we op de vlakke wand aanbrengen:

 • Behangen
 • Bespuiten
 • Bepleisteren
 • Unieke fotoprint

De mogelijkheden zijn eindeloos! Neem contact met ons op om je wensen te bespreken. We gaan graag voor je aan de slag en bieden altijd metal stud wanden op maat.

Metal stud wanden en meer

Naast metal stud wanden plaatsen onze specialisten diverse andere soorten systeemwanden. Neem gerust een kijkje online en ontdek welke wanden geschikt zijn voor jouw bedrijfspand of retail winkel. Ook voor systeemplafonds en brandwerende applicaties kun je terecht bij Ludec. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Contact

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het verbouwen van een schoolpand? Neem vrijblijvend contact op met de professionals van Ludec. We denken graag met je mee. Bel +31 (0) 73 511 9686 of stuur een e-mail naar info@ludec.nl.

073 511 9686 info@ludec.nl