Met glazen scheidingswanden geef je je kantoor een strak en professioneel interieur. Glazen kantoorwanden zijn dé oplossing voor een moderne uitstraling, waarmee je meerdere werkplekken voor je werknemers creëert. Zo kunnen ze zich afzonderen om te vergaderen, zonder dat je afdoet aan de ruimtelijke structuur.

Ben je van plan om je kantoorruimte op te delen, maar weet je nog niet hoe? Ludec voorziet je van degelijk advies en verzorgt de complete installatie van de wanden. Voor meer informatie neem je contact op met onze experts.

  • Een open uitstraling met optimale lichtwerking
  • Veelzijdig toepasbaar in alle panden
  • Complete service: van advies tot installatie
  • Ervaren specialisten & gecertificeerde producten
  • Binnen 24 uur een reactie per e-mail
+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Waarom een glazen scheidingswand?

Een glazen systeemmuur is een scheidingswand die, naast het metalen frame, volledig uit glas bestaat. Een groot voordeel van glazen kantoorwanden voor binnen is dat je ruimtes opdeelt en een moderne uitstraling met open structuur realiseert.

Door de transparante scheidingswanden heb je nooit een opgesloten gevoel en maak je makkelijker contact met je collega’s. De specialisten van Ludec monteren de glazen wanden snel en met uiterste zorg. Zo verzekeren we je van een goede installatie.

De kosten van glazen wanden op kantoor

De kosten van onze glazen wanden hangen af van je wensen. We beschouwen ieder project als uniek en leveren daarom uitsluitend maatwerk. Met glazen wanden op maat profiteer je namelijk maximaal van alle voordelen die de systeemwanden te bieden hebben. De kosten zijn, naast je wensen, opgebouwd uit onder andere de omvang van het project en het type wand. Vraag meteen een offerte aan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Glazen scheidingswanden voor op kantoor

Glazen scheidingswanden die onze specialisten plaatsen, hebben een moderne en nette uitstraling en zorgen voor een rustige werkomgeving. Het opdelen van een ruimte met een glazen scheidingswand gaat bij Ludec nooit ten koste van de openheid en lichtinbreng op kantoor. Dankzij de transparante muren behoud je het open karakter en wordt het natuurlijke licht nog steeds optimaal benut.

Onze glazen kantoorwanden zijn op hoog niveau geluidsisolerend. Is dit nog niet voldoende? Dan zijn ze op aanvraag te voorzien van een extra geluidswerende afwerking. Hiermee bieden de glazen wanden voor binnen nog steeds de gewenste privacy en rust.

Een moderne glazen scheidingswand is daarom dé oplossing om het werkcomfort te verbeteren en zo de productiviteit en efficiëntie te verhogen.

Uitsluitend glazen kantoorwanden op maat

Bij Ludec maken we alle glazen kantoorwanden op maat en houden we altijd rekening met je voorkeuren en eisen. Heb je nog vragen of wil je advies ontvangen van onze specialisten? Twijfel dan niet en bel ons of stuur een e-mail naar info@ludec.nl.

Glazen kantoorwanden laten plaatsen door Ludec

De experts van Ludec zijn er voor jouw systeemwandprojecten van begin tot eind. We begrijpen dat geen enkel pand hetzelfde is en dat ieder bedrijf persoonlijke voorkeuren heeft voor het plaatsen van glazen wanden. Daarom leveren we uitsluitend maatwerk voor glazen kantoorwanden. Zo zorgen we ervoor dat de wanden die we leveren precies aansluiten op jouw wensen.

  • Elke indeling naar jouw voorkeuren mogelijk
  • Geluidsisolerend
  • Zijn brandwerend en doorvalveilig te maken
  • In combinatie te plaatsen met diverse systeemplafonds

Allereerst komen we bij je langs om de ruimte te inventariseren. We gaan met je in gesprek over de mogelijkheden en voorzien je van duidelijk advies. Vervolgens maken we een plan voor het plaatsen van de wanden. We zijn pas klaar als je 100% tevreden bent.

Werkwijze Ludec

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 4

Stap 5

Glazen kantoorwanden en meer afbouwwerkzaamheden

Bij Ludec kun je altijd terecht voor de opdeling van je kantoor door middel van glazen wanden. Ze zijn veelzijdig toepasbaar in zowel kantoren als winkelpanden. Ludec maakt jouw bedrijfspand volledig af in de stijl van het bedrijf.

Onze experts verzorgen naast afbouwwerkzaamheden complete kantoorrenovaties en winkelverbouwingen. We helpen je onder andere ook met de installatie van systeemplafonds, brandwerende applicaties en plafondisolatie. We adviseren je graag waar nodig over een passende oplossing voor jouw situatie.

Benieuwd naar onze glazen kantoorwanden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en hoe we je ruimte het beste kunnen opdelen met glazen wanden op kantoor? We zijn je graag van dienst en leveren totaalservice op maat: van advies tot installatie. Neem contact met ons op via 073 511 9686 of info@ludec.nl.