Zorg voor een goed geÏsoleerd plafond in je bedrijfspand en voorkom warmteverlies, een torenhoge energiefactuur en slechte geluidsisolatie. Het isoleren van je plafond is een efficiënte en relatief goedkope manier om een betere werkomgeving te creëren en op langere termijn op kosten te besparen.

Is jouw bedrijfspand niet voorzien van plafondisolatie en daardoor gehorig? Of gaat er veel warmte verloren, wat resulteert in hoge energierekeningen? Ludec is dé plafondisolatiespecialist. Onze verlaagde systeemplafonds zorgen voor uitstekende plafondisolatie. We ontwerpen je tussenplafond naar wens en voeren alle werkzaamheden in eigen beheer uit.

  • Gebruik van gecertificeerde materialen
  • Isolatie geschikt voor woonhuizen, restaurants, scholen, kantoren, etc.
  • We ontwerpen, adviseren en installeren: geen andere partij nodig
  • Reactie binnen 24 uur

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en de toepassingen van plafondisolatie.

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl

Wat houdt plafondisolatie in?

Bij plafondisolatie wordt een isolerend materiaal in het plafond toegepast, met geluidsisolatie en een verlaagd energieverbruik als doeleinden. Er zijn verschillende manieren en materialen om plafonds te isoleren, zoals PUR, PIR, glaswol of steenwol. Daarnaast worden de plafonds vaak strak afgewerkt met gipsplaten, ook wel een vals plafond of systeemplafond genoemd.

Ludec isoleert plafonds door middel van een verlaagd systeemplafond. Tussen het ‘echte’ plafond en het systeemplafond zit een tussenruimte met ‘normale’ lucht. Deze tussenruimte met lucht zorgt voor de isolerende werking. Voor nog meer isolatie laat je, boven op het tussenplafond, aanvullende isolatiematten plaatsen. Een combinatie van deze twee zorgt voor een ruimte met een optimaal binnenklimaat.

De voordelen van plafondisolatie

Ben je benieuwd of plafondisolatie de investering waard is? We zetten de voordelen graag voor je op een rij:

  • Het hele jaar door een lagere energierekening
  • Betere akoestiek en minder last van galm
  • Het verhoogt de waarde van je pand
  • Het ziet er stijlvol uit

Lagere energierekening

Isolatie leidt automatisch het hele jaar door tot een lagere energierekening. Omdat warmte beter wordt vastgehouden, hoef je de ruimte minder vaak te verwarmen. Daarnaast wordt een ruimte, die is voorzien van plafondisolatie, sneller warm. In de zomer zorgt plafondisolatie er juist voor dat het binnen heerlijk koel blijft. Hierdoor hoeft je airconditioning minder hard te werken. Zo bespaar je veel geld en heb je je investering al snel terugverdiend.

Absorptie van geluiden

Geluiden van bovenaf, zowel contactgeluiden als luchtgeluiden, worden geabsorbeerd door plafondisolatie. We raden je aan om ook direct je wanden te isoleren, omdat bovengeluiden door de muren kunnen dringen en op die manier nog steeds voor overlast zorgen. Bij een volledige renovatie van het pand kun je direct systeemwanden laten plaatsen. Onze systeemwanden hebben een isolerende werking, zijn brandwerend en geluidsdicht.

Waardeverhoging

Een minder voor de hand liggend voordeel is dat plafonds isoleren de waarde van je pand verhoogt. Je verbetert het energielabel van je bedrijfspand, kantoor of winkel door bijvoorbeeld delen ervan te isoleren. Op die manier maak je het energiezuiniger. Hoe beter het energielabel, hoe meer je pand waard is.

Stijlvol plafond

Een isolerend systeemplafond is praktisch en multifunctioneel, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Bij Ludec ontwerpen we je nieuwe systeemplafond zelf. In het ontwerp verwerken we al je wensen en eisen. We werken samen met zorgvuldig geselecteerde fabrikanten. Bij hen kopen we de beste en mooiste materialen in om je systeemplafond er prachtig uit te laten zien. Onze specialisten voorzien je graag van advies en helpen je de juiste keuzes te maken.

Is mijn plafond geschikt voor plafondisolatie?

Onze specialisten ontwerpen en installeren systeemplafonds op maat. We vinden altijd een manier om, in welk gebouw dan ook, een goed isolerend systeemplafond te plaatsen. Bovendien komen we altijd eerst bij je langs om de mogelijkheden te inventariseren. Ieder gebouw is anders en de werkzaamheden verschillen per ruimte, maar over het algemeen is elk plafond geschikt voor plafondisolatie.

Wat kost plafondisolatie?

De prijs van plafondisolatie is afhankelijk van het te isoleren oppervlak en je wensen. Omdat we ieder project als uniek beschouwen, hanteren we geen standaardprijzen. Vraag een offerte aan om een gratis en vrijblijvende prijsindicatie te ontvangen.

Plafondverbouwing en meer

Je kunt ons inschakelen voor al je verbouwingen. We begeleiden volledige renovaties en zijn gespecialiseerd in grootschalige utiliteitsbouw. Bij ons kun je naast plafondisolatie en systeemwanden terecht voor onder meer:

Neem contact op met Ludec

Heb je advies nodig over de toepassingen van een systeemplafond of over de verdere diensten van Ludec? Neem contact op door te bellen naar +31 (0) 73 511 9686 of een e-mail te sturen naar info@ludec.nl. Onze experts helpen je graag verder. Als je geen verdere informatie nodig hebt, dan heb je de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen. Na ontvangst voorzien we je zo snel mogelijk van een gerichte prijsindicatie.

+31 (0) 73 511 9686 info@ludec.nl