Brandwerende isolatie

Het laten aanbrengen van brandwerende isolatie in daken en wanden zorgt niet alleen voor energie- en kostenbesparingen, het draagt ook aanzienlijk bij aan de brandveiligheid van jouw pand. De specialisten van Ludec hebben jarenlange ervaring in het toepassen van brandwerend isolatiemateriaal in verschillende soorten panden. Veiligheid staat bij ons altijd op nummer één. We passen diverse soorten brandwerende applicaties toe en adviseren je graag over de verschillende isolatiewaarden ervan. Je rekent bij ons altijd op de onderstaande zekerheden als je gaat voor brandwerende isolatie:

  • Toepasbaar in alle soorten panden
  • Van advies tot afwerking: complete service
  • We werken alleen met gecertificeerd materiaal
  • Team van 5 specialisten met jarenlange ervaring
  • Binnen 24 uur een reactie

Wil je meer informatie over wat er mogelijk is met brandwerende isolatie? We adviseren je graag over de mogelijkheden van jouw bedrijfspand. Neem gerust contact met ons op via de onderstaande buttons.

073 511 9686 Stuur een bericht

Wat is brandwerende isolatie?

Ieder bedrijfspand moet voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van bouwkundige veiligheid. Het toepassen van brandwerende isolatie maakt onderdeel uit van de verschillende maatregelen die de brandveiligheid verhogen om aan alle wettelijk gestelde eisen tegemoet te komen. De brandveiligheid van een bepaald type isolatie wordt deels bepaald aan de hand van de brandklasse. Onbrandbaar isolatiemateriaal bestaat niet, wel is er verschil in de temperatuur waarbij het materiaal brandt. Daarnaast zijn de plaats en de manier waarop de isolatie geplaatst wordt cruciaal voor de brandveiligheid. Brandwerende isolatie toepassen is een vak apart, dat je het beste door een professional laat uitvoeren. Laat de brandveiligheid van jouw pand daarom over aan de experts van Ludec. Met onze brandwerende applicaties bieden we een bescherming die jarenlang meegaat en waarmee je pand helemaal brandveilig is.

Brandwerend isoleren en meer

Naast brandwerende isolatie kun je bij Ludec terecht voor uiteenlopende diensten. We passen brandwerende applicaties toe, maar zijn er bijvoorbeeld ook voor advies over en het plaatsen van systeemplafonds en systeemwanden. Wil je meer weten? Neem gerust contact op met onze specialisten!

Onze werkwijze

Stap 1

Voor informatie of advies over de brandveiligheid van jouw bedrijfspand neem je eerst contact op met onze experts.

Stap 2

Om de huidige mate van brandveiligheid en mogelijke risico’s in kaart te brengen, komen we langs voor een vrijblijvende inspectie van jouw pand.

Stap 3

Onze specialisten voorzien je van een passend advies voor jouw bedrijfspand en maken een offerte van de benodigde werkzaamheden.

Stap 4

Op een afgesproken moment komen we opnieuw langs, dit keer om de brandwerende isolatie vakkundig aan te brengen.

Stap 5

We voeren nog een laatste controle uit. Daarna kun je ervan uitgaan dat jouw pand helemaal brandveilig is!

Contact met Ludec

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van brandwerende isolatie of ontvang je graag passend advies voor jouw pand? Onze experts helpen je graag met het optimaliseren van de brandveiligheid, zodat je aan alle eisen op dit gebied voldoet. We zijn te bereiken via 073 511 9686 of info@ludec.nl.

073 511 9686 Stuur een bericht