Omegawanden

Op zoek naar voordelige systeemwanden die toch een luxe uitstraling hebben? Omegawanden bieden het beste van beide werelden. Allereerst zijn de wanden eenvoudig en snel te monteren. Dit zorgt er niet alleen voor dat de wanden in korte tijd geplaatst worden, je bespaart ook nog eens enorm op de arbeidskosten. Bovendien is het materiaal voordelig en op verschillende manieren af te werken. Hierdoor kun je genieten van voordelige, kwalitatief hoogwaardige wand mét een luxe uitstraling. Laat je omegawanden plaatsen door de experts van Ludec en profiteer van alle voordelen:

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding dankzij eenvoudige en snelle montage
  • Veelzijdig toepaspaar in alle panden
  • Complete service van advies tot implementatie
  • Professioneel team met jarenlange ervaring
  • We reageren altijd binnen 24 uur op je e-mail

Benieuwd naar de mogelijkheden van omegawanden voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Ludec via de onderstaande buttons.

073 511 9686 Stuur een bericht

Voordelige systeemwanden met luxe uitstraling

Omegawanden zijn zeer gunstig geprijsd, maar tegelijkertijd van zeer degelijke kwaliteit. Bovendien kan de wand op vele manieren worden afgewerkt. Hierin is er veel mogelijk: kies voor betimmering, glasweefsel, een passend behang of bijvoorbeeld een opvallende fotoprint. Dankzij hun veelzijdigheid en scherpe prijs zijn omegawanden een enorm populaire keuze in bedrijfspanden.

Onze werkwijze

Stap 1

Wil je meer weten over de mogelijkheden van omegawanden? Neem contact op met de specialisten van Ludec.

Stap 2

We komen graag langs bij jou op locatie om de ruimte te bekijken en de mogelijkheden en je wensen te bespreken.

Stap 3

Je ontvangt van ons een passend advies voor jouw bedrijfspand én een vrijblijvende offerte van de werkzaamheden.

Stap 4

En dan is het zover: we komen opnieuw langs, dit keer om de omegawanden vakkundig te plaatsen.

Stap 5

Als alles geïnstalleerd is, voeren we een laatste controle uit en laten we je bedrijfspand netjes weer achter.

Systeemwanden en meer

Bij Ludec vind je nog veel meer dan alleen omegawanden. Neem een kijkje bij onze systeemwanden en kom erachter welke wanden het beste passen bij jouw bedrijf. Daarnaast plaatsen we onder andere systeemplafonds en brandwerende applicaties, allemaal met onze full service aanpak. We verzorgen jouw bouwproject graag van a tot z.

Contact

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden van omegawanden voor in jouw bedrijfspand? Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem je gerust contact op met onze experts. We helpen je graag met het realiseren van systeemwanden die helemaal passen bij jouw bedrijf. Bel 073 511 9686 of stuur een e-mail naar info@ludec.nl.

073 511 9686 Stuur een bericht