Systeemplafond plaatsen

Als fullservice afbouw-, verbouw- en montagebedrijf leveren we niet alleen hoogwaardige systeemplafonds, maar we plaatsen ze ook voor je. De specialisten van Ludec hebben veel ervaring in het monteren van systeemplafonds en zorgen dat ze snel en perfect geplaatst worden.

 • We leveren en plaatsen systeemplafonds op maat
 • Ons team bestaat uit maar liefst 35 specialisten
 • We gebruiken alleen de beste materialen
 • Binnen 24 uur een reactie via e-mail

073 511 9686 Stuur een bericht

Ludec denkt graag mee over de mogelijkheden, de opties en je wensen rondom de montage van de systeemplafonds. Door je wensen te combineren met onze deskundigheid, creëren we een mooi resultaat waar je jarenlang van profiteert.

Systeemplafond monteren? Ontdek de voordelen

Je kantoorgebouw of winkelpand voorzien van een systeemplafond heeft verschillende voordelen waar jij, je medewerkers en andere gasten van profiteren:

 • Het zorgt voor een betere akoestiek en vermindert galm.
 • Geluid van de eventuele bovenverdieping wordt gedempt.
 • Het gebouw is beter geïsoleerd, wat resulteert in een lagere energierekening.
 • Een systeemplafond is onderhoudsarm.
 • Het ziet er strak en modern uit.
 • Leidingen en bedradingen zijn netjes weggewerkt, maar blijven goed bereikbaar.
 • Het verhoogt de waarde van je pand.

Systeemplafond laten plaatsen

Een systeemplafond plaatsen we onder het bestaande plafond, waardoor er als het ware een dubbel plafond met een lege tussenruimte ontstaat. Deze tussenruimte heeft een isolerende functie, maar gebruiken we ook om leidingen en kabels netjes in weg te werken. En voor een nog betere plafondisolatie kunnen we in deze tussenruimte isolatiematten plaatsen.

Een stijlvol uiterlijk

Met een systeemplafond til je het interieur van je pand naar een hoger niveau. Heb je specifieke wensen qua ontwerp? Dat is geen enkel probleem, want Ludec neemt ook het ontwerp op zich. Zo weet je zeker dat je nieuwe systeemplafond is voorzien van een strak design.

Je nieuwe systeemplafond geïnstalleerd in 5 stappen

Stap 1

Na het ontvangen van je aanvraag, nemen we contact met je op en bespreken we je wensen. Ook maken we een afspraak om langs te komen.

Stap 2

Onze specialisten komen bij je op bezoek om het plafond te beoordelen en te bekijken wat we voor je kunnen doen. Aan dit bezoek zijn kosten verbonden.

Stap 3

Op basis van je wensen en ons bezoek, adviseren we je. Indien gewenst stellen we vervolgens een offerte op.

Stap 4

Nadat je akkoord hebt gegeven, spreken we een datum af waarop onze experts langskomen voor de montage van de systeemplafonds.

Stap 5

Na de installatie van de systeemplafonds voeren we nog een laatste check uit. Pas als alles in orde is en je tevreden bent, leveren we het project afgerond op.

Montage van systeemplafonds voor ieder gebouw

Ludec heeft ervaring met het leveren en monteren van maatwerk systeemplafonds voor uiteenlopende soorten gebouwen, zoals scholen, kantoorpanden, sportscholen, restaurants en winkels. Met onze ervaring weet je zeker dat je project in goede handen is. We garanderen dat we je pand voorzien van een systeemplafond van uitstekende kwaliteit en dat je tevreden bent met het resultaat.

Meer dan systeemplafonds inclusief montage

Naast het ontwerpen en plaatsen van systeemplafonds, zijn we gespecialiseerd in een breed aantal (af)bouwwerkzaamheden:

Systeemplafonds laten plaatsen?

Ontvang je graag meer informatie of advies over onze systeemplafonds en de montage? Neem contact op met onze experts via 073 511 9686 of info@ludec.nl. Gebruik voor het aanvragen van een offerte de button.

Offerte aanvragen