Ludec Retail

Heb je een eigen winkel en wil je deze restylen of afbouwen? Dan is het essentieel dat alles tot in de detail is geregeld en wordt uitgevoerd. Daarbij is het van groot belang dat alles in een kort tijdsbestek gebeurt, aangezien vertraging veel geld kost. Wil je er zeker van zijn dat alles in goede banen wordt geleid? Dan bieden wij graag onze hulp aan. Met onze jarenlange kennis en ervaring helpt Ludec Retail je graag bij de ver- en nieuwbouw van Retail met projectmanagement voor particulier en bedrijven.

Wat we regelen

Van de planning van de projectontwikkelaar tot het regelen van een bouwvergunning: wij nemen al jouw zorgen uit handen. Daarbij zetten we de puntjes op de i en zorgen we dat alles op de afgesproken datum in orde is. Dankzij onze jarenlange ervaring en professionele werkwijze weten wij precies hoe wij kunnen zorgen dat de verbouwing of afbouw van jouw zaak voorspoedig verloopt en dat je jouw zaak op de afgesproken datum weer kunt openen.

Planning

Planning behoort tot één van de belangrijkste onderdelen tijdens het restylen en afbouwen van een Retail onderneming. Gedurende het project houden we de planning dan ook altijd nauwlettend in de gaten. Onverwachte problemen gaan we niet uit de weg, maar lossen we zo spoedig mogelijk op zodat we jouw zaak volgens afspraak op het gewenste moment turn-key opleveren.

Waarom Ludec?

Onze werkwijze is gebaseerd op lean bouw. Dit houdt in dat werkprocessen zo worden ingericht dat alle handelingen ook werkelijk waarde toevoegen. Daarbij hebben we de naast de bouw ook de logistiek onder controle. Dit komt doordat we alle materialen en producten in opslag nemen. Aangezien wij zelf de aanvoer in beheer hebben, heb je geen extern project-managementbureau nodig. Ludec verzorgt het proces van de ver- en nieuwbouw van jouw Retail onderneming van A tot Z.

Contact opnemen met Ludec Retail?

Wil je ook graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je nog vragen over onze werkwijze? Neem dan vandaag nog contact op met Ludec Retail en we staan voor je klaar om je verder te helpen.

Wij bellen / mailen u terug

Heusdenseweg 3
5254VV Haarsteeg
gem. Heusden
Nederland

+31 (073)511 9686
info@ludec.nl

Direct contact?

BEL NAAR +31 (073) 511 9686 OF MAIL NAAR info@ludec.nl