Ludec Afbouw

Ben je op zoek naar een afbouwpartner bij grote bouw-, renovatie- of transformatieprojecten? Dan is Ludec Afbouw de partner die jou verder helpt. Wij zijn dé specialist in het plaatsen en afwerken van wanden, vloeren en plafonds. Het bieden van maatwerk met meerwaarde: dat behoort tot ons specialisme en maakt ons een veelgevraagde afbouwpartner.

Werkwijze Ludec Afbouw

Ludec Afbouw is de hoofdaannemer voor de droge afbouw. Wij werken vanuit de klant of vanuit de architect. Hierdoor hebben we korte lijntjes, wat het project ten goede komt. Wij kijken altijd hoe een project zo voordelig en efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden. Speciale wensen of aanvragen? Geef het aan en wij voeren het uit.

Ons expertise

Ludec Afbouw is gespecialiseerd in het aannemen van onder andere grootschalige utiliteitsbouw projecten, zoals distributiecentra, scholen, hoofdkantoren. Het grote voordeel is dat wij flink veel kennis en ervaring hebben in eigen huis. Daarnaast werken we intensief samen met gerenommeerde leveranciers, waardoor we snel kunnen schakelen en we horizontaal en verticaal de beste oplossingen kunnen bieden in elke situatie. Daarbij staat een hoge mate van procescontrole voorop. Onze werkwijze is innovatief en snel.

Middelen

Wij beschikken over alle middelen die nodig zijn voor een afbouwproject. Denk bijvoorbeeld aan brandwerende en geluidsisolerende wanden, vloeren en plafonds en glasvezelversterkt gips. Dit laatste is geschikt voor het creëren van designachtige toepassingen en kan in nagenoeg iedere vorm worden afgewerkt. Wij werken met een compleet duurzaam productenpakket, waarmee we elk gestalte vorm kunnen geven.

Diensten

Ludec Afbouw biedt diverse maatwerkdiensten aan voor jouw project. We geven je een korte indicatie:

  • Systeemwanden: met onze systeemwanden kunnen we een hal of magazijn indelen in verschillende ruimte.
  • Systeemplafonds: het verbergen van elektriciteitsleidingen en verwarmings- en ventilatiesystemen. Dankzij onze systeemplafonds krijgt je pand een strakke en afgewerkte uitstraling.
  • Timmerwerk: voor de afwerking van een pand hebben wij ervaren en professionele vakmensen in dienst die het nodige timmerwerk kunnen verrichten.
  • Interieurbouw/Betimmeringen: bij het realiseren van het interieur van jouw dromen houden we ons bezig met de mix van design, functionaliteit en sfeer.

Contact met Ludec Afbouw?

Denk je ook dat wij de geschikte partij zijn om in te schakelen voor jouw afbouwprojecten? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!

Wij bellen / mailen u terug

Heusdenseweg 3
5254VV Haarsteeg
gem. Heusden
Nederland

+31 (073)511 9686
info@ludec.nl

Direct contact?

BEL NAAR +31 (073) 511 9686 OF MAIL NAAR info@ludec.nl