Timmerwerk

Het verrichten van timmerwerk behoort tot een belangrijk onderdeel in de afbouw van een woning of een pand. Ludec neemt de volledige verantwoordelijkheid over de afbouw van jouw woning of bedrijfspand uit handen. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij elk gebouw volgens de afspraken turnkey opleveren. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? We leggen het je graag uit!

De mogelijkheden wat betreft timmerwerk

Als je kiest voor een samenwerking met Ludec dan kies je voor kwaliteit. Wij leveren maatwerk en stellen graag samen met jou een plan op waar jij tevreden mee bent. Wij nemen jouw klus graag aan en kunnen – indien gewenst – de verantwoordelijkheid nemen over de uitvoering van het timmerwerk. Monteurs, afbouwspecialisten en projectmanagers hebben korte lijntjes met elkaar en daarom kunnen wij ervoor zorgen dat jouw klus binnen de kortste keren wordt geklaard. Wil je graag dat er nieuwe deuren en kozijnen worden geplaatst? Of wil je graag balies en bars laten bouwen? Vraag ons wat de mogelijkheden zijn in jouw bedrijfspand of woning en we stellen graag een plan op maat voor je op. Uiteraard kun je er zelf voor kiezen of je het plan daadwerkelijk wilt laten uitvoeren.

Waarom Ludec inschakelen?

Ludec is de specialist in het aannemen van afbouwwerkzaamheden. Bij ons werken alleen maar specialisten met veel kennis en ervaring en we hanteren een transparante werkwijze. Daarbij kijken we altijd goed naar de kansen in de markt en spelen we in op innovaties. Wij luisteren altijd goed naar ons klanten en voeren de wensen en eisen van de klant ook altijd uit. Uiteraard geven we altijd onafhankelijk advies, wat ons een professionele speler in de markt maakt.

Meer weten over timmerwerk?

Ben je dus ook op zoek naar een professionele partij die je helpt bij het aannemen van timmerwerkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op. Ben je benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan en we vertellen we je er meer over, zodat je precies weet waar je rekening mee moet houden.

Wij bellen / mailen u terug

Heusdenseweg 3
5254VV Haarsteeg
gem. Heusden
Nederland

+31 (073)511 9686
info@ludec.nl

Direct contact?

BEL NAAR +31 (073)511 9686 OF MAIL NAAR info@ludec.nl