Systeemwanden

Systeemwanden zijn verplaatsbare scheidingswanden die je eenvoudig kunt implementeren in vrijwel elke ruimte. Met deze wanden creëer je meer vrijheid in je pand, want je bepaalt zelf hoe je een ruimte wilt indelen. Klinkt goed? Ludec neemt diverse projecten met betrekking tot de afbouw voor diverse panden. Wij weten alles op het gebied van systeemwanden en kunnen jouw project van A tot Z uitvoeren.

Flexibel dankzij systeemwanden

Hoe richt je een grote open ruimte in, zodat alle vierkante meters optimaal worden benut? Dat is een vraag waar wij ons dagelijks mee bezighouden. Onze experts zijn gespecialiseerd in het bedenken van oplossingen voor jouw winkel- of bedrijfspand en geven je hier graag advies over. Wij zijn ervan overtuigd dat systeemwanden een uitkomst bieden voor jouw ruimte, aangezien je hierdoor zelf flexibel bent in het bepalen van de indeling van een ruimte. Dankzij het eenvoudige systeem kunnen de wanden – indien wenselijk - ook gemakkelijk weer worden gedemonteerd. Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot de keuze van systeemwanden:

  • systeemwanden met glasunits;
  • omegawanden;
  • stucwanden;
  • metal-studwanden;

Maatwerk

Wij gaan graag met je in gesprek en komen bij je langs om jouw pand te bekijken. Hierna geven we je passend advies op maat. Geen enkele ruimte is hetzelfde en de wensen van de klanten kunnen ook nog eens verschillen. Hoe dan ook: wat je wensen ook zijn, wij vinden het belangrijk om hiernaar te luisteren en om hierop in te spelen.

Meer weten over onze systeemwanden?

Op basis van een indelingsplan kunnen wij de optimale werksfeer voor jou creëren. Daarbij houden we altijd rekening met het vooropgestelde budget. Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen met betrekking tot systeemwanden? Neem dan gerust contact met ons op. Ben je benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan en we maken de kosten voor jou inzichtelijk, zodat je precies weet waar je rekening mee moet houden.

Wij bellen / mailen u terug

Heusdenseweg 3
5254VV Haarsteeg
gem. Heusden
Nederland

+31 (073)511 9686
info@ludec.nl

Direct contact?

BEL NAAR +31 (073)511 9686 OF MAIL NAAR info@ludec.nl